Hello Sunshine

FANCY SCHMANCY BLAUWE BESSEN SIROOP VOOR CHAMPAGNE OF CAVA!

4 juni 2016

Wie zomer zegt, zegt blauwe bessen en ik ben er verslaafd aan. Een hele handvol sappige bessen in je mond proppen is natuurlijk de beste manier om ze op te eten (geef toe, dat doe je toch ook he?!) maar misschien niet de meest glamourouze. Ben je ook zo’n blauwe bessen freak? Do not fear, ik ben een hostess with the mostess en dankzij deze super makkelijke siroop, kan je blauwe bessen de hele zomer in je feestjes integreren op een fancy en vlekkenvrije manier. Oh ey! En het is ook superlekker met vanille ijs of bij de yoghurt, dus maak meteen 2 porties of 3 (tip: je kan de siroop tot 14 dagen in de koelkast bewaren).

 

siroopRECEPT VOOR BLAUWE BESSEN SIROOP

Nodig:
250 ml water
250 ml rietsuiker
190 gr blauwe bessen

Zo maak je het:
Doe water, rietsuiker en blauwe bessen in een pan en breng aan de kook. Laat zachtjes koken gedurende 10 minuten. Laat afkoelen en zeef de siroop. Serveer je champagne of cava met 1 eetlepel van de siroop en een takje tijm.

SIP SIP HOORAY!

 

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?