Hello Sunshine

Behangpapier saai?

23 juni 2016

Echt niet! Meestal denken we meteen aan ouderwetse interieurs, klassieke prints en pastelkleurige bloemetjes zoals we die kennen van bij onze grootouders. Maar ik laat je even zien wat de behangtrends van nu zijn, en geloof me, you will like it! 

DSC_5405RETRO
We hebben wel allemaal een oude kast of een erfstuk staan dat we gekocht of gekregen hebben. Haal je handen uit de mouwen en knap dit meubel op zodat het aan zijn tweede leven kan beginnen. Combineer daarbij een fris retro behangetje en dit is op en top hip!

K6PASTEL
Als je toch eerder houdt van zachte tinten of je hebt een kleine ruimte waar een kleurtje niet zou misstaan, dan zijn pastelkleuren de oplossing. Je gebruikt kleur op een subtiele manier zonder je ruimte te ‘overladen’ en het is perfect combineerbaar met verschillende stijlen.

PASTELNATUUR
Dé trend van nu. Plantenmotieven, tijgerprints of boomschors. De mooiste details uit de natuur tegen je muur gekleefd. Ideaal als je geen tuin hebt of houdt van de natuur, dan breng je met deze trend gewoon de natuur naar binnen.

K72FOTOPRINTS
Behangpapier hoeft niet altijd het zelfde te zijn, je kan nu ook een mooie foto op je muur projecteren. Een bos, de zee, een landkaart, …  Creëer diepte met een mooi uitzicht of zorg voor een eyecatcher met een grafische print, fotobehang zorgt ongetwijfeld voor een unieke ruimte.

K4GEOMETRISCH
Mag het allemaal iets strakker? Kies dan voor een papier met lijnen, vormen en geometrische figuren. Er zijn talrijke variaties met kleuren en patronen.

K1EFFEN
Heb je het toch liever sober en strak met net dat tikkeltje meer karakter er in? Dan raad ik je een licht gestructureerd effen behang aan. Door de kleine variaties in kleur en structuur kleed je snel je ruimte aan zonder je verfborstels te moeten boven halen. Het voordeel van deze keuze is dat je alle richtingen kan uitgaan bij het aankleden van je ruimte. Maak bijvoorbeeld een strakke of nonchalante collage op je muur met kaders en foto’s. Of kies een mooi rekje met daarop enkele leuke vaasjes en boeken.

K5POPPY
Confetti, flamingo’s en opgewekte prints! Blaas iedereen omver met een zeer gewaagde trend. Fronsende wenkbrauwen zullen snel vervangen worden door een brede glimlach, want zeg nu zelf, hier word je toch instant gelukkig van?

K3Kim heeft haar inspiratie opgedaan in de behangboeken van Decovervaet.

BRONNEN: Retro: Harlequin Orla kiely – Sandberg – Sanderson, Pastel: Lavmi – Lavmi – Roomblush, Natuur: Eijffinger – Rebel Walls – Rebel Walls, Fotoprints: Rebel Walls – Rebel Walls – Rebel Walls, Geomtrisch: Dekens – Rebel Walls – Scion, Effen: Eijffinger – Sandberg – Sandberg, Poppy: Eijffinger – Eijffinger – Eijffinger

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deze levensgenieter heeft een eclectische stijl en happy mindset. Haar wagen- en zeeziekte houden haar niet tegen om avontuurlijke roadtrips in Scandinavië en Ijsland te beleven. Die Scandinavische invloeden vormen de basis voor haar interior & gift store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?