Hello Sunshine

SUMMER BUCKETLIST

26 juni 2016

KLEIN_Ontwerp_outline__Pagina_03
De zomer is nog maar net aangebroken en uiteraard staat iedereen te trappelen om allerhande (te) gekke dingen te doen… roadtrips uitstippelen, picknicks organiseren, festivals onveilig maken, kajakken met vrienden, sensueel dansen op zwoele zomeravonden, nieuwe cocktails uitproberen,… noem maar op!

KLEIN_Ontwerp_outline__Pagina_09

Onze illustratrice Lobke voelde het ook al kriebelen en is aan de slag gegaan om voor jullie 10 zomerse beelden te creëren die op haar bucketlist stonden en die jullie ook zeker moeten uitproberen! De kaartjes kunnen afgeprint en verzonden worden naar je beste vrienden en familie. Blijf je deze zomer thuis? Geen nood! Vier de zomer aan de hand van deze 10 ideetjes – verveling maakt dus zeker geen kans!
KLEIN_Ontwerp_outline__Pagina_04KLEIN2Ontwerp_outline__Pagina_07Deel ze met iedereen op social media en gebruik zeker de hashtags op de kaartjes en natuurlijk onze #hellosunshinebe hashtag telkens je één van de ideeën van jouw bucket list kan schrappen! Uiteraard is het mogelijk zelf het lijstje aan te vullen, we kunnen haast niet wachten om te zien wat jullie allemaal doen en plannen in jullie ‘happy summer’!

KLEIN_Ontwerp_outline__Pagina_01KLEIN_Ontwerp_outline__Pagina_06 DOWNLOAD HIER DE BEELDEN IN HOGE RESOLUTIE.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lobke, het meisje achter Redlobster, is illustrator & vormgever. Ze houdt van kleuren en kleurencombinaties omdat ze daar gelukkig van wordt. Kleurpotloden, stiften, verf, krijtjes in alle kleuren en vormen, .... Bij het zien van deze tools wil ze meteen aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?