Hello Sunshine

Blauwe kommetjes freak

30 juni 2016

Potjes -1002Ja, ik geef het toe. Ik kan niet weerstaan aan blauwe kommetjes. Het begon ongeveer 10 jaar geleden met een artikel in de Weekend Knack, waar een styliste het had over haar collectie serviezen, georganiseerd per kleur. De foto’s zagen er inspirerend uit en zo begon mijn collectie. Klein beginnen dacht ik, dus koos ik 1 kleur om mee te starten: blauw! Ondertussen heb ik meerdere kleuren, maar de blauwe zijn mijn eerste liefde en de meest uitgebreide collectie. De kommetjes komen van over de hele wereld, van rommelmarkten of dure design shops. En ze is uitgebreid met blauwe glaasjes, bordjes, grote kommen en zelfs wat bijpassend bestek. Zowel zelf gekocht als gekregen van vriendinnen & familie die ondertussen ook weten van mijn verzameling (ja, die zondagse Alpro brunches worden hier meestal in geserveerd). Ondertussen is mijn kast al lang te klein. Maar ja, hoe meer keuze, hoe leuker de tafel dekken wordt.

Mijn leukste adresjes in de Benelux: BazarBizar in Antwerpen, De Weldaad in Amsterdam, de giga rommelmarkt met Koningsdag in de hele Amsterdamse binnenstad, ApuurA, atelierverkopen, Habitat… en mijn topstuk komt gewoon van op zolder: het oude 24-delige servies van mijn oma, nog gekregen toen ze trouwde in 1938.

 

Bewaren

30-something idealiste met Brugse roots. Alpronista in hart en nieren. Als fervente reiziger heeft ze al best een heel stuk van de wereld gezien. Zuid-Amerika staat momenteel bovenaan haar verlanglijstje. Ze is bezeten van projecten organiseren van A tot Z.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?