Hello Sunshine

Van sneeuwstorm tot heerlijke hottub: is Ijsland iets voor jou?

13 juli 2016

Mijn reis naar Ijsland was ongetwijfeld een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb. Twijfel je toch nog of dit wel iets voor jou is? Dan help ik je even.

2016-07-12_0002Kan je tegen de kou, vind je het niet erg dat het het ene moment regent en het andere moment stralende zon is? Hou je van ruige natuur en zit je er niet mee in om enkele uren te wandelen naar een hoogtepunt om erna te relaxen in een heerlijke hottub? Dan is IJsland sowieso een goed idee voor jou! En als je toch geen fan zou zijn van het weer dan hebben de IJslanders dit klaar als antwoord: “wacht 5 minuten.”

2016-07-12_0003Verwacht je aan een sneeuwstorm het ene moment en hou je zonnecrème klaar voor het andere moment. Want dit land verandert continue van weer. En niet alleen het weer verandert er snel, ook de natuur laat zich achter elke bocht van een andere kant zien. Eerst kom je de ene waterval na de andere tegen, even later zie je een gigantische gletsjertong van tussen de bergen verschijnen en ga je nog wat verder dan kom je een ijsmeer tegen met chillende zeehonden. Huur een jeep, prop daar je trekzak in met enkele stevige stapschoenen, een goeie regenvest, een slaapzak en je fototoestel en je bent klaar om dit land te verkennen!

2016-07-12_0001TIP: zoek voor je vertrek de juiste instellingen om het noorderlicht te fotograferen want dit wil je voor geen geld missen!

Met dank aan Xplore the North voor het boeken van onze guesthouses en voor de leuke tips en tricks.

Deze levensgenieter heeft een eclectische stijl en happy mindset. Haar wagen- en zeeziekte houden haar niet tegen om avontuurlijke roadtrips in Scandinavië en Ijsland te beleven. Die Scandinavische invloeden vormen de basis voor haar interior & gift store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?