Hello Sunshine

DE POWER VAN EEN GIRL GANG

30 juli 2016

Ook al zijn we overal en altijd bereikbaar, toch voelen we ons vaak geïsoleerd. Bij velen is er een diepgaande hunkering om deel uit te maken van een nauwe gemeenschap met gelijkgestemde zielen – een échte girl gang met diepgewortelde liefde en respect voor elkaar… en dan hebben we het nog niet eens over de Spice Girls!

7RhTjFQJRBhaRjBougasINl-tOXKBQWdfpXlNPD1MHU,nJ7966A7mya_4y0uH3Fb9pLqv0JO9AR5Houy4QuGJ80Your vibe attracts your tribe’ is een gezegde waar veel waarheid in zit. Denk even goed na. Met welke personen ga je vaak om, wie zijn ze en hoe doen ze jou voelen? Wanneer je optrekt met mensen die zich vaak ellendig voelen en negatief zijn, zal je je uiteindelijk ook zo voelen. Je bent namelijk het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee optrekt. Maar dat geldt natuurlijk ook in de tegenovergestelde richting. Als je met succesvolle, motiverende en energieke mensen optrekt, zal dit ook bij jou een impact hebben en dan wel in de goede zin! Zorg er dus voor dat je je vooral omringt met dit soort positieve invloeden. Okay, iedereen heeft wel zo’n enorme pruillip in de familie of kennissenkring, maar probeer daar je aandacht niet al te veel op vast te pinnen en move on to greater things!

Surround yourself with people who make you hungry for life, touch your heart and nourish your soul

Mijn zusterschap rijkt ver, van vriendinnen die ik al ken van mijn jeugd en waarmee ik vroeger iedere zomeravond spendeerde tot recentere vriendinnen die soms aan de andere kant van de wereld wonen. Van waar ze ook komen en welke achtergrond ze ook hebben, ze hebben allen een speciaal plaatsje. Zo kunnen we – al slurpend van onze groene thee – eindeloos luisteren naar elkaars verhalen en dromen. We brengen ieders potentieel naar boven en zetten onze sterktes dubbel en dik in de verf. En wanneer die ene persoon haar mojo plots kwijt is, dan zullen we haar eraan herinneren hoe fantastisch ze wel niet is. We vertellen elkaar de waarheid omdat we om elkaar geven, ook al willen we ze niet horen. DAT is ware zusterliefde – elkaars super powers gebruiken om elkaar vooruit te helpen. En die liefde en
dat enthousiasme zijn aanstekelijk!

Behind every successful woman is a tribe of successful women who have her back

XPItituIVY9w7ZyfvOyJgXVHOxbzk2ECsDVvLtiYFv4,jQ8HkzxwJJMAX702NbGJY1oSErSUWLsn0l1R_08IOiUMAAR HOE VIND JE DIT SOORT DIEPGAANDE VRIENDSCHAPPEN?

Lekker jezelf zijn
Doe de dingen die je graag doet, ookal ben je nerdy en zoek je game friends! Ben je een creatieveling? Neem deel aan een artistieke workshop of netwerk events, daar kom je vast de juiste mensen tegen. Vertoef op plekken waar jouw ‘soort’ mensen aanwezig zijn en waar jij je goed bij voelt.

Evalueer huidige relaties
Voel je je niet meer zo prettig bij de ene vriend? Misschien zijn jullie uit elkaar gegroeid? Hé, het is okay – people change! Durf in te zien dat sommige relaties jammer genoeg niet meer ‘werken’ en zelfs soms puur ‘vergif’ zijn. Je moet je toch prettig voelen bij de mensen die je het vaakst ziet, niet? Zoek uit waar en bij wie je de beste versie van jezelf kan zijn en investeer daarin.

Online communities & social media
Woon je in het hol van Pluto? Wat ook je interesse is, er is zeker een ‘online community’ voor! Facebook is niet de enige plek waar je moet gaan zoeken. Even googelen of op je andere social media kanalen gaan browsen (Twitter Chats, LinkedIn groups, Pinterest Group boards) en je vindt hopen mensen met dezelfde interesses!

Engageer je

Het is niet genoeg om gewoon ‘jezelf’ te zijn en de juiste verenigingen/mensen op te zoeken, maar je moet je ook engageren. Als je actief bent, zal je er pas écht de vruchten van kunnen plukken. Neem zelf actie, stel jezelf even voor, vertel hen waarom ze jou inspireren of vraag ze mee op koffie date.

Hou negativiteit voor jezelf & straal!
Iedereen heeft wat meer of minder diva gehalte in zich, maar negativiteit heeft geen plaats als je nieuwe mensen wil leren kennen. Niemand heeft een perfect leven, maar als eerste indruk zoek je best iets fijns en positiefs om te vertellen. Geef jezelf de toestemming om te stralen & shine bright like a diamond. That’s the way we roll!

Zoek een partner in crime
Ben je een boss lady en zoek je iemand om interessante samenwerkingen mee aan te gaan? Zoek heel je netwerk af, er zitten without a doubt heel wat talenten tussen die jouw tekortkomingen kunnen aanvullen en perfectioneren. Hé, Beyonce heeft ook maar twee handen… én een leger hulpjes!

Een olifantenhuid
Je hebt de stap gezet en je zocht contact met die inspirerende persoon. Geen antwoord. Geen antwoord? Girl, it happens! Stop met pruilen en get yourself together. Hoe meer tijd je steekt in tobben en piekeren, hoe minder tijd je hebt om contacten te leggen met geweldige mensen die nog beter bij jou passen!

I ONLY ROLL WITH GODDESSES, HOW ABOUT YOU?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Eén reactie op “DE POWER VAN EEN GIRL GANG”

 1. […] tijdje geleden schreef Femke over “De power van een girl gang”. Ik vond het heel herkenbaar wat ze schreef. Mijn vriendinnen en ik doen al meer dan 10 jaar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?