Hello Sunshine

De effortless & minimal look van Kim

16 september 2016

Eerlijk gezegd is dit mijn eerste outfit post OOIT. Het was op een zondagnamiddag dat mijn vriendinnen me vertelde dat ik een leuk bloesje aan had. Een waar zweefmoment, want het was net nieuw! Bij deze was mijn keuze meteen goedgekeurd. ‘Outfitpostje van maken?’ vroeg Femke… Oh ja, waarom ook niet?

947610 Mij kom je meestal tegen in comfy & minimal outfits, gemakkelijk te combineren met alles wat ik op mijn weg naar buiten tegenkom als ik ergens heen moet. Een zwarte broek met een leuke top en een paar sneakers is voor mij de ideale outfit. Ook in het weekend kom je me zo tegen, al zal ik dan wat extra moeite doen om er enkele juweeltjes bij de combineren.
“Comfy/casual chic” is voor mij de stijl waar ik me best bij voel, ook voor mijn job. Ik ben regelmatig op de baan, zit veel achter mijn computerscherm of ben dozen aan het versleuren van een nieuwe bestelling. Dus hakken en diepe decolletés zijn niet aan mij besteed.
Omdat sneakers in de zomer vaak te warm zijn, ruil ik deze graag in voor enkele (wat wil je ook anders) comfortabele sandalen. Deze zomer vond ik deze leukerds op de guts and gusto webshop. Ook mijn oorknopjes heb ik daar ontdekt. Het hemdje dat ik draag komt van ZEB en is van het merk ONLY.
Mijn ketting is een verzameling van ringen en hangertjes. (samengeraapt omdat ik ze niet mocht verliezen. Bij deze; mama ik ben ze nog niet kwijt, ze hangen nog steeds aan mijn ketting, en het ziet er nog leuk uit ook!)
Een grote handtas zorgt bij mij alleen maar voor stressmomenten met net dezelfde reden als jullie: hoe groter de handtas, hoe meer je er in propt en hoe moeilijker het dus wordt om iets terug te vinden. Dus kies ik meestal voor een klein tasje waar mijn centen en gsm net in passen.

8211

Foto: Femke Leemans

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deze levensgenieter heeft een eclectische stijl en happy mindset. Haar wagen- en zeeziekte houden haar niet tegen om avontuurlijke roadtrips in Scandinavië en Ijsland te beleven. Die Scandinavische invloeden vormen de basis voor haar interior & gift store.

Eén reactie op “De effortless & minimal look van Kim”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?