Hello Sunshine

10 TIPS VOOR EEN GEWELDIGE STAYCATION

23 september 2016

Het is niet omdat de zomer net ten einde is, dat je het vakantiegevoel niet kan bewaren. Of je nu een rustig weekendje zonder plannen hebt of enkele dagen verlof, met een ‘Staycation’ kan je je thuis lekker op vakantie wanen… én het is nog eens goed voor je portemonnee ook! Vergeet niet te unpluggen en relaxen, want hier zijn alvast een paar tips voor een geweldige ‘Staycation’!

1klein 1. No shame! Loop een hele dag in je pyama of onesie, want wat is er fijner dan eens lekker lui te zijn? Organiseer ’s avonds met jouw leukste vrienden of partner een heuse movie night en vergeet zeker de popcorn niet!
2. Test nieuwe receptjes uit waar je nooit écht de tijd hebt voor kunnen nemen of creëer zelf een zalige smoothie of cocktail! Mjammie!
3. Slaap heerlijk lang uit en maak ontbijt op bed. Wil je die dag een échte luiwammes zijn? Maak dan die amazing pancakes de dag voordien al!
4. Creëer je eigen wellness at home met een bubbelbad, maskertje op je gezicht en haren, badschuim, dampend heet water, een stevige schrobbeurt, geurkaarsjes, een glaasje wijn en je favoriete podcast. Zen momentje: Check!
5. Ontdek met de fiets (of op een andere manier) de leukste plekjes in de buurt. Toerist in eigen stad/land is nog nooit zo leuk geweest! Ga eens het lijstje bezienswaardigheden af, zoek leuke events en festivals op, pik een filmpje of optreden mee of ga wild met een heftige sport challenge. Keuze genoeg!
6. Relax in je eigen ‘outside paradise’. Neem een paar magazines en boeken die stof liggen te vergaren en read all day loooooong! Geen tuintje of terras? Daar heb je vrienden en familie voor! *kuch*
7. Plan een gekke activiteit die al veel te lang op jouw bucketlist staat en die je nog nooit gedaan hebt, zoals bungee jumping, een keramiek workshop of boogschieten.
8. Plan een picknick op een leuke locatie met jouw vrienden. Vraag iedereen wat te eten/drinken mee te brengen en maak het extra gezellig met dekentjes, kussens, lampionnen en een kampvuur met overheerlijke marshmallows.
9. Get creative! Haal je beste DIY skills naar boven en pimp die kast van je oma of maak een prikbord met jouw verzameling kurken. Het kan niet gek genoeg!
10. Na heel wat relaxen, kan het fijn zijn wat beweging in te plannen. (no excuses!) Hello endorphins! Stap in die kano, ga hiken of plan een lange wandeling met je voeten in de zee. Dat zalige briesje doorheen jouw haren zal je des te meer energie geven!

2klein We kunnen nog even doorgaan met het lijstje, maar hier kunnen jullie alvast mee aan de gang! Geen reden om te pruilen, een vakantie thuis kan even fijn zijn!

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?