Hello Sunshine

DIY: Happy Office Upcycling

11 oktober 2016

Met een persoonlijke toets én een beetje creativiteit maak je van simpele voorwerpen of standaard bureau-accessoires de leukste home office spulletjes. Mijn geheime wapens voor eenvoudige, no-stress (hoogstens een beetje mess) upcycling: masking tape en leuke verfjes!

Helemaal in de back-to-school-spirit testen we deze wapens uit om enkele basic hema schriftjes op te leuken en van lege blikken vrolijke pennenhouders te maken.

happy-office2

Wat heb je nodig:
∙ Enkele basic schriftjes en lege blikken
∙ Acryl verf in happy kleurtjes
∙ Masking tape
∙ Penselen (duh)

Hoe ga je te werk:
Plak met de masking tape een patroontje af. Voor de blikken ging ik voor een dip dye effect, voor de schriftjes voor geometrische vormen. Daarna: verven maar! Een drietal laagjes geeft een goede dekking. Nadat je de laatste laag geverfd hebt, verwijder je best meteen de masking tape (als je wacht tot de verf droogt, zou je de verf mee kunnnn verwijderen). En voila: klaar! Ik zei toch dat het eenvoudig was 😉

happy-office1

Deze techniek kan je toepassen op heel wat basic kantoorspulletjes, denk maar aan opbergdozen, mappen, organizers, … Leuke extra: als je een beetje consistent bent in kleurtjes en patroontjes, creëer je zo je eigen unieke kantoor collectie! Mijn collectie zal er alvast geometrisch en pastelkleurig uitzien (what did you expect..), welk thema of kleurenschema zouden jullie kiezen?

Gentse fashionista met een zwak voor Scandinavische mode, Parijse boetieks en klassieke Britse literatuur. Altijd te vinden voor een citytripje of een vlooienmarkt schattenjacht. Creatieve kriebels te over: bloggen, scrapbooking, fotografie, haken, breien, knutselen,... yes please!

Eén reactie op “DIY: Happy Office Upcycling”

 1. […] verkiest af met masking tape, en geef je klemborden een leuk kleurtje. (Ik coördineerde met m’n upcycling kantoorspulletjes, voor een heuse set!) Twee laagjes was voor mij een ideale dekking, haal de masking tape meteen weg […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?