Hello Sunshine

Hoera voor break-up energy!

18 oktober 2016

Breaking up is never easy… Maar het heeft ook zo z’n positieve kanten! Een nieuwe start met meer tijd voor jezelf en de dingen die belangrijk voor je zijn. Ok, misschien heb je wel wat afleiding nodig van je recente love troubles, maar je voelt vooral ook een drang om te ondernemen en te herladen. Want niets zo energizing als een nieuw hoofdstuk in je leven. Dus, all the newly single ladies, hier zijn zeven manieren om die kersverse break-up energie te kanaliseren:

dsc_3615-bewerkt 1. De break-up body

Dit is een classic! Ook wel gekend als de revenge body, maar laten we het positief houden. Sport is de perfecte manier om overtollige energie kwijt te raken en de extra tijd die je opeens hebt op een productieve manier te benutten. Well hello there abs! Extra perk: die lieve, lieve endorfines die je lichaamsbeweging opwekken, bezorgen je een extra dosis  happy vibes. Dat extra strakke lijf is uiteraard ook niet slecht voor je gemoed..

2. De cleanse

Door de schone lei op relatievlak, kan het gaan kriebelen om ook in andere delen van je leven grote kuis te houden. Kasten reorganiseren, je garderobe uitmesten, paperassen klasseren, je beauty productjes ordenen: go for it! Je handen zijn bezig, je gedachten zen en iedereen weet wat het effect van een opgeruimd huis op de geest is, toch? Toegegeven: misschien is dit effect wat meer uitgesproken bij de organisatie freaks van deze wereld (represent!), maar het kan nooit kwaad om te proberen, toch?

3. De carrièreboost

Nu romantische afleiding (hoe fijn die ook kan zijn ; ) ) even van de baan is, heb je alle tijd om je te focussen op die éne stap die je net wou zetten, het project dat je je eigen wou maken, de uitdaging die je misschien nog niet hebt durven aangaan. Heel misschien kan je de afleiding van je even in je werk te storten ook wel gebruiken. No shame in that. De voldoening van je onvermijdelijke successen is de perfecte #girlboss boost.

4. De projectjes

Dat vintage kadertje dat je altijd al een nieuw kleurtje wou geven (kijk hier hoe!), het fotoboek van die reis van maanden geleden, die half gebreide sjaal,… we hebben allemaal wel enkele projectjes liggen waar we maar niet aan toe raken. Dit is het ideale moment om eraan te beginnen! Het creatief bezig zijn, zal je ontspannen en stimuleren, en het gevoel dit eindelijk van je checklist af te vinken, is een gegarandeerde opkikker!

5. Girls time

De beste balsem voor je een gebroken hart of de leukste manier om je kersverse vrijheid mee te vieren: je girl squad! Geniet ten volle van je herwonnen tijd door er meer van met hen door te brengen. Koffiekletsjes, samen meekwelen met Béyoncé, wijntjes drinken, shopping sprees, crafternoons of avondjes uit: yes please!

6. Family time

Geef toe, ze verdienen wel wat meer van je tijd… En nu je opnieuw single bent, zijn ze misschien ook wat extra bezorgd.. Wat quality time met jouw sprankelende zelf veegt die bezorgdheid zo van de baan (en doet jou weer wat brownie points verdienen).

7. You time

Last but not least: hoog tijd om te investeren in de belangrijkste relatie in je leven: die met jezelf! Verwen jezelf met wat spa time, stimuleer je geest door over nieuwe dingen te lezen, schrijf je in voor een nieuwe cursus… Doe vooral waar je zin in hebt! En als dat betekent dat je liever eens een netflix and chill avondje in de zetel doorbrengt, is dat ook helemaal ok! Mijn tip: ga op een solo tripje naar je lievelingsstad, gezellig kuieren langs je favoriete plekjes en door je lievelingsmuseum en jezelf trakteren op een lekkere lunch/een gorgeous nieuw kleedje.

Gentse fashionista met een zwak voor Scandinavische mode, Parijse boetieks en klassieke Britse literatuur. Altijd te vinden voor een citytripje of een vlooienmarkt schattenjacht. Creatieve kriebels te over: bloggen, scrapbooking, fotografie, haken, breien, knutselen,... yes please!

Eén reactie op “Hoera voor break-up energy!”

 1. Alicia zegt:

  Single en binnenkort naar London! Ik volg alvast je advies 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?