Hello Sunshine

DIY: EASY HALLOWEEN DECO

19 oktober 2016

kl-dsc_2635De herfst is aangebroken en dan is er maar 1 ding dat mij kan opmonteren, namelijk Halloween! Niet dat ik ieder jaar ‘all the way’ ga in het decoreren en vieren van deze dag, maar ik hou er wel van om rond deze periode creatief om te gaan met de decoratie.

Deze keer hou ik het quick & easy, dus je hoeft zeker geen DIY-queen te zijn of diep in je buidel te tasten om je huis Halloween-proof te maken! Neem eens een kijkje in kringloopwinkels, op zolder of misschien heeft je oma nog leuke kaders liggen waar je schrikwekkende taferelen in kan hangen? Wie weet vind je in budget shops skulls om op te vrolijken? Het kan niet gek genoeg! Het enige wat je nodig hebt zijn een paar objecten waar je mee kunt van start gaan om het dan crazy scary te maken!

kl-dsc_2582Ik had het geluk om nog aardig wat skulls gevonden te hebben. De typische skulls & skeletten die je in de winkels kan vinden won’t do the trick for me. Het is niet omdat het Halloween is, dat het niet smaakvol kan zijn! Een verfspray met zilver, goud, koper of een andere gekke kleur is voldoende om van jouw archi-lelijke Halloweendeco een pronkstuk te maken! Het is slechts een paar minuten werk!

kl-dsc_2594Verder had ik nog een heel oude frame met schilderij op zolder gevonden. Daar heeft mijn vriendin Sarah haar naar hartenlust op kunnen uitleven met verf, glitters, bloemen en stift. Dit is een perfect stuk voor een spooky Halloween altaar of als centerpiece voor je candy/snack tafel. Het eindresultaat laten we jou op Halloween zelf zien, surprise!

Nog meer inspiratie nodig? Neem dan ook zeker hier een kijkje hoe ik vorig jaar mijn Halloween tafel gedecoreerd heb!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Eén reactie op “DIY: EASY HALLOWEEN DECO”

 1. […] van de Doden. We hebben onze DIY-geeks aan het werk gezet om de oude Halloween spullen te upcyclen (kijk snel hier voor een aantal idee en DIY tutorials) en onze stylisten om het feest zo Mexicaans mogelijk te laten maken! Wat je hebt het misschien al […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?