Hello Sunshine

HERFST LOOKBOOK 2016

25 oktober 2016

Geen inspiratie voor dé ideale look deze herfst? We’ve got you covered! Onze sunnies stelden elk een look samen als ‘Sweet Rock Chick’ én ‘Modern Dandy Lady’. Laat je inspireren door wat we reeds in onze kleerkast gevonden hebben en ontdek in onze volgende blogpost waar je aan het shoppen kan gaan om deze looks zélf samen te stellen. Enjoy!

Sweet Rock Chick
Wie zegt dat lief en stoer niet samen gaan is… SO WRONG! Heb je nog rokjes of kleedjes liggen in tule, kant of een andere stof met frulletjes? Combineer het met coole boots, een leren jasje en zoek de een ideale balans tussen beide werelden. Top it off met een leuke ketting of hoed and you’re ready to go! Studs en andere stoere elementen kunnen zeker geïntegreerd worden, maar hou er zeker rekening mee dat het ‘lieve’ niet verloren gaat. Enjoy the experimenting, you sexy rock chick!

1395 410786 Modern Dandy Lady
De Dandy-stijl is niet alleen voorbehouden voor mannen, maar ook vrouwen kunnen stylish gekleed gaan met een smetteloos (wijde) broek en blouse, zoals Marlene Dietrich ons wel bewezen heeft. Kijk eens naar oude zwart-wit films en de combinatie van hun kledingstukken, die zitten boordevol inspiratie!
Vergeet niet om de outfit nog af te werken met stijlvolle accessoires, zoals lederen handschoenen, een opvallende handtas of een antiek zakhorloge. De geraffineerde en minimalistische look is pas helemaal ‘af’ met een bijpassend hoofddeksel. Who’s da man?

19 612217916310 1114 1518 1
Fotografie by the amazing www.revealed.be
Dankjewel MadameSheShe voor jouw mooie spulletjes!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

3 reacties op “HERFST LOOKBOOK 2016”

 1. […] de ‘Herfst Lookbook 2016′ blogpost hebben jullie kunnen zien hoe wij elk onze eigen interpretatie hebben gegeven aan de […]

 2. […] Have a look at the full Hello Sunshine AW16 look book here! […]

 3. […] onze herfst lookbook blogpost hebben jullie hopelijk wat ideetjes kunnen opdoen voor de huidige herfstlooks. Jullie konden zien […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?