Hello Sunshine

SHOP DE ‘SWEET ROCK CHICK’ & ‘MODERN DANDY LADY’ LOOK!

26 oktober 2016

In de ‘Herfst Lookbook 2016′ blogpost hebben jullie kunnen zien hoe wij elk onze eigen interpretatie hebben gegeven aan de ‘Sweet Rock Chick’ & ‘Modern Dandy Lady’ look. Wil je ook graag gaan experimenteren? Wij helpen jou op weg! Hier zijn alvast een paar toppertjes om mee van start te gaan!


SWEET ROCK CHICK
hellosunshine-11-12 (links naar rechts) 1. Bustier Tutu Midi Dress 2. Korte Zwarte Laarzen 3. Maternity Midi Dress 4. Flower Bead Headband 5. Halflange Plissérok 6. Basic Lace Choker 7. A-lijn Rok 8. Wollen Hoed 9. Adidas Sneakers 10. Zwart Bloesje 11. Multi Pearl Earrings 12. Cut Out Heeled Ankle Boots 13. Bomberjack Metallic 14. Plissérok Mettalic 15. Leren Jack 16. T-shirt Korte Mouwen

MODERN DANDY LADYhellosunshine-11-122 (links naar rechts) 1. Fluo Blouse 2. Black Pants 3. Sportieve Veterschoenen 4. Crêpe Blazer 5. Ankle Length Trousers 6. Stevige Hoed 7. Monochrome Printed Shirt 8. Oversized Jas Groen 9. Zwarte Veterschoenen 10. Oversized Jas Zwart 11. V-shape Pendant Necklace 12. Blouse Gedrapeerde Knoop

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?