Hello Sunshine

DIY CACTUS KRIJTBORD

27 oktober 2016

Ik hou ervan om krijtborden te gebruiken als decoraties op feestjes! Ze zijn perfect om het menu op te schrijven of andere leuke mededelingen of woorden. Krijtborden in verschillende vormen zijn dan ook veel origineler dan die dat je in winkels kan vinden, maar jammer genoeg ook veel kostelijker. Om de prijs te drukken kan je ze dus best zelf maken en kan je je helemaal uitleven in het maken ervan!

2016-10-27_0003Nodig
Potlood of pen
Stevig karton (50 x 50 cm)
Cutter
Zwart blackboard verfspray

dsc_4703

Zo maak je het:
Stap 1: teken een cactus (of een andere gewenste vorm) met een potlood of pen. Ben je geen goede tekenaar? Zoek dan een object in huis met een leuke vorm en tegen er rond.

Stap 2: snij de cactus uit met een cutter.

Stap 3: leg de cactus op papier of oude kranten en spray een kant met verfspray. Laat de cactus volledig drogen.

2016-10-27_0002

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Eén reactie op “DIY CACTUS KRIJTBORD”

 1. […] Wat mag er niet ontbreken op een Mexicaans feestje??? TACOOOOOOS! En we hadden een hele TACO BAR! Because TACOS! En omdat een tacobar de perfecte oplossing is als je voor een groep mensen moet koken en geen zin/tijd heb om uren lang in de keuken te staan. Het is heel makkelijk van te voren klaar te maken en iedereen kan zelf pakken waar ze zin in hebben. Maar vooraal, tacos zijn gewoon super duper lekker! Wat moet je zeker in je taco bar hebben? Taco shells, tortilla chips, tortillas, homemade guacamole, verse groenten, gebakken kip, geraspte kas, bonen, maïs en salsa salsa salsa (niet de dans, maar de saus)! Wil je je taco bar extra speciaal maken? Maak dan zelf het cactus krijtbord en schrijf daar bijvoorbeeld een menu 0p! Volg onze makkelijke tutorial hier! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?