Hello Sunshine

Hello Sunshine Día de los Muertos Feestje

31 oktober 2016

Elk seizoen organiseren we met ons Hello Sunshine Team een super leuk feestje. In de zomer hebben we gefeest in tropical style en deze herfst hebben we de typische Halloween feestjes gedumpt voor een Mexicaanse Día de los Muertos, ofwel De Dag van de Doden. We hebben onze DIY-geeks aan het werk gezet om de oude Halloween spullen te upcyclen (kijk snel hier voor een aantal idee en DIY tutorials) en onze stylisten om het feest zo Mexicaans mogelijk te laten maken! Want je hebt het misschien al gemerkt… we go BIG or go home!

2016-10-31_0002

‘Día de los Muertos’ wordt ook wel het feest van het lachende skelet genoemd. Zo werden we allemaal beschilderd als dit meest herkenbare symbool van ‘Día de los Muertes’ door onze getalenteerde Sarah. Wil je zelf aan de slag met de skelet make-up? Check dan zeker haar DIY tutorial hier!

2016-10-31_0001

Op onze feestjes hoort altijd een zelfgemaakte photobooth en deze keer wouden we jullie laten zien dat met 10 minuten en een paar euro jullie een super toffe achtergrond voor jullie photobooth kunnen maken. Wat heb je nodig? Een wit laken, 15 kleine waaiers, dubbelzijdig tape en ducktape (te koop bij AVA winkels). Maak het laken vast op de muur met ducktape, gebruik dubbelzijdig tape om de waaier aan het laken te plakken en voila! Ook leuk voor andere gelegenheden zoals een trouwfeest (misschien minder kleurrijk dan)!

2016-10-31_0006

Wat mag er niet ontbreken op een Mexicaans feestje??? TACOOOOOOS! En we hadden een hele TACO BAR! Because TACOS! En omdat een tacobar de perfecte oplossing is als je voor een groep mensen moet koken en geen zin/tijd heb om uren lang in de keuken te staan. Het is heel makkelijk van te voren klaar te maken en iedereen kan zelf pakken waar ze zin in hebben. Maar vooraal, tacos zijn gewoon super duper lekker! Wat moet je zeker in je taco bar hebben? Taco shells, tortilla chips, tortillas, homemade guacamole, verse groenten, gebakken kip, geraspte kas, bonen, maïs en salsa salsa salsa (niet de dans, maar de saus)! Wil je je taco bar extra speciaal maken? Maak dan zelf het cactus krijtbord en schrijf daar bijvoorbeeld een menu 0p! Volg onze makkelijke tutorial hier!

2016-10-31_0004

Jullie dachten toch niet dat we een Mexicaans feestje gaven zonder een piñata?! No way jose! En ze kreeg zelfs een ‘Día de los Muertos’ make-over!

2016-10-31_0007

Vind je onze feestjes leuk en wil je dat we jouw volgend feestje organiseren of stylen? Stuur ons zeker een mailtje naar hello@hellosunshine.be!

2016-10-31_0008

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Eén reactie op “Hello Sunshine Día de los Muertos Feestje”

 1. […] wel wat? Kijk dan misschien ook eens terug hoe wij in Mexicaanse stijl en prachtige setting ‘Dia de los muertos‘ vierden! Psst! Laat gerust horen of jullie Mexicaanse avond ook zo geslaagd was met onze […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?