Hello Sunshine

Fit het nieuwe jaar in met ‘TomTom Sports’

24 november 2016

De meesten onder ons hebben het er moeilijk mee – na de lange uren op je werk is het soms lastig om regelmatig in beweging te blijven en vooral om het vol te houden! Die eerste stap is dan ook vaak de moeilijkste.

tomtom TomTom Sports helpt je erbij om actie te ondernemen naar een meer happy, actieve en gezondere levensstijl. Ideaal dus om je dierbaren te plezieren én te motiveren met deze ‘TomTom Touch fitness tracker’ als kerstcadeau!

Je kan niet alleen je stappen, calorieën, activiteiten, uren slaap of hartslag bijhouden, maar ook je vet- en spiermassa – wat toch wel erg belangrijk is als je graag wat sterker en fitter wil zijn. Je veel te zware telefoon mag je thuis laten, want je kan ook gewoon muziek luisteren en de GPS volgen op je tracker. En moest je dan toch aan FOMO (Fear Of Missing Out) lijden tijdens je activiteiten, dan krijg je je notificaties van smsjes of telefoontjes gewoon te zien op je pols!

tomtom2 Dus geen excuses meer! Wij zijn alvast overtuigd en gaan de uitdaging aan om actiever te gaan leven! Een nieuwe groepsles uittesten, een paar blokjes fietsen met de kids, op Youtube filmpjes dansen samen met je vriendinnen, te voet naar het werk, een hiking uitstapje met je lief,… bewegen kan gewoon ook heel erg fijn zijn! Hoe wil jij graag extra beweging in je drukke planning zien te krijgen? We can’t wait to hear it!

 

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

5 reacties op “Fit het nieuwe jaar in met ‘TomTom Sports’”

 1. Marie zegt:

  ziet er ook nog eens een mooie horloge uit! de meeste van die sporthorloges zijn zo lelijk 😉

 2. Indri zegt:

  De moeite om eens te bekijken precies.
  Ik heb in de zomer een probleem om m’n gsm ergens weg te steken tijdens het lopen.
  Zo’n arm-gsm-ding vind ik maar niets, het heupzakje dat ik kocht schuift vaak weg en in de bh steken is echt een nono (actually tried it 😝).
  Een sporthorloge,… misschien.

 3. Elke zegt:

  Handig om je fitness-routine gewoon in te passen tijdens je dag! Kerstcadeau voor mezelf, me dunkt 🙂

 4. Eveline zegt:

  een hebbeding en echt iets voor mij! (hint hint aan mijn lief)

 5. Liesbeth zegt:

  Knap ding!
  Heeft het ook een let’s-kick-this-girl-out-of-bed-functie? 😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?