Hello Sunshine

Waar deze hulpsint haar inkopen doet…

26 november 2016

Je kent het wel, eerst lijkt het alsof je nog een zee aan tijd hebt en plots is het dan bijna 6 december, dé dag waarnaar jouw kind al maanden aftelt…
In tegenstelling tot de jaren voordien, koos deze hulpsint vorig jaar ook al voor de online oplossing : de allerleukste webshops! Je krijgt een duidelijk overzicht van het aanbod, kan meteen bekijken wat hip en trendy is, én een knappe bezorger/postbode (oké, toegegeven… Knap zijn ze niet altijd :/) brengt de hele bestelling tot aan de deur! Dit jaar dus ook voor jullie geen stress dankzij deze 4 geweldige (web)shops :
Deze webwinkel is mijn favoriet! Naast een leuke keuze uit de collectie van Janod, duurzaam speelgoed en esthetisch verantwoord in het interieur, kan je hier toffe stuks van o.a. Done By Deer en Ebulobo scoren. Kies je als hulpsint eerder voor een meer praktisch kado, dan kan je hier ook een toffe outfit van o.a. Noppies, Name it of Baba scoren. Helemaal te gek zijn de opbergzakken/speeltapijten van Play&go. Opruimen ging nog nooit zo snel! Als je helemaal verkocht bent, ga dan zeker even langs de bakstenenwinkel in Kruibeke. Daar helpt Lore, de lieve eigenares van de Springboon, je in alle keuzes en kan je de stuks live bekijken en aankopen.
 de-springboon
* Het land van ooit
Sprookjes bestaan, echt waar, en dat geloof je zeker bij het binnengaan van deze winkel! Een knappe collectie kleding, maar ook de meest geweldige knuffels van Jellycat, drinkbekers van Design Letters en leuke stuks speelgoed van Brio behoren tot hun gamma. En wat helemaal top is : we hebben vernomen uit goede bron dat ze in de loop van 2017 ook hun eigen webshop lanceren. Voorlopig is het dus nog even in reallife shoppen, maar dit kan dus binnenkort ook vanuit de zetel!
 het-land-van-ooit
Naast de prachtige lichtbox en de letterbanners van ‘A little lovely company’ kan je hier voor de (allerkleinste) brave kapoenen leuke stuks van Babee&Me vinden. Koop je graag 100% Belgisch? Dan zijn er de prachtige truien van ‘Florence and the boys & 2 Blush’. Hier staat de zwarte Nope trui al klaar in ons online winkelmandje, het ideale geschenk voor een koppige peuter/kleuter in wording!
Psssst…. Voorlopig zit Florence and the boys ook in een pop-up shop in shopping area De Warande te Beveren-Waas.
 florence-and-the-boys
Wil je dat zelfs jouw kind versteld staat van de hippe kado’s die hij/zij krijgt, dan moet je zeker en vast deze webshop een bezoekje brengen! Prachtige brooddozen van Blafre, de meest geweldige tipi van Nobodinoz, of dolle wielerpret met een loopfiets van Wishbone. Ga je voor een actief sportkado? Dan kan je hier, uiteraard safety first, een te gekke (fiets)helm van Crazy Safety vinden. Dolle pret verzekerd!
de-gele-flamingo
Stay home and shop online, you’re too pretty to have to look for a parking spot!
Oh, en vergeet niet dat de stuks vaak gratis verzonden worden vanaf een bepaald aankoopbedrag 😉 Succes!

Naomi is een ietwat prettig gestoorde mama van drie, die de ochtend- en avondspits thuis overleeft op koffie (en ok, 's avonds af en toe een glaasje rode wijn). Naast eenvoudige diy-projecten is ze helemaal gek op het afschuimen van tweedehandsmarktjes en kringloopwinkels, en maken geslaagde aankopen haar instant-gelukkig! Het bouwen en inrichten van haar droomhuis neemt heel wat tijd in beslag, maar de vrije tijd binnen haar gezin vult ze me leuke kids-uitjes, cosy namiddagen en creatieve buien achter haar naaimachine (en soms gewoon ook lekker lui horizontaal op de bank)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?