Hello Sunshine

Zalige winter-momenten vastleggen met je liefste schat(ten)

4 december 2016

Of het nu gaat om je zus, beste vriendin(nen), partner of je kleine oogappel, rond de feestdagen houden we er van om lekker te cocoonen en onze dierbaren extra in de watten leggen. Kerstkaartjes of niet, op foto kan je deze momenten herhaaldelijk blijven koesteren.

3Een paar leuke foto’s in kadertjes als geschenk of samen gefotografeerd worden is toch net dat tikkeltje specialer dan de zoveelste bodylotion of geurkaars. Denk eens na over hoe jij graag op de foto wil, welke attributen je wil combineren en wie je graag wil verrassen. Wees niet verlegen om rond kerst crazy ‘overboard’ te gaan met je glitter outfit, rendier-onesie of je kerstbal-oorbellen, het is immers het moment dat dit toegelaten is!

1Liever een fotograaf het werk laten doen?
Ikzelf biedt last minute Christmas shoots aan op 10/12, 17/12 of 18/12. (Ook de mogelijkheid om in de week te boeken) Voor 175 euro fotograferen we ongeveer een uur op locatie en krijg je binnen de 5 dagen minimum 35 bewerkte hoge resolutie beelden.
Liever een quickie? Dat kan! Voor 100 euro fotograferen bieden we een mini-shoot aan van een half uur te Gent met hetzelfde decor als in de foto. Hiervoor krijg je binnen de 5 dagen minimum 15 bewerkte hoge resolutie beelden. Mail info@femlee.com voor meer info & reservaties!

3-copy
Een shoot cadeau geven?
Er liggen tal van cadeaubonnen klaar om jouw liefste te verrassen! De kerstman staat alvast klaar om ze jou zo snel mogelijk te bezorgen!

Neem ook zeker eens een kijkje op www.femlee.com

2JINGLE BELLS, LITTLE ELVES!

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?