Hello Sunshine

Dress the belly: winter editie

6 december 2016

Zwanger zijn, het heeft zijn leuke en minder leuk kanten. Voor een ware fashion addict als mij is het vinden van de juiste – fashionable – outfit toch niet altijd even makkelijk geweest. Enkele jaren geleden was internet shoppen nog niet zo ingeburgerd en was het vinden van een leuk merk niet zo evident.

Gelukkig voor mij (en all the other preggies) spelen heel veel leuke en bekende merken hier op in. Enter: instant happiness voor deze fashion mommy.

Vandaag vind je bij veel bekende merken zoals New Look, Mint & Berry, Topshop, etc ook een zwangerschapslijn. En laat dat nu net zijn waar ik als een echte shopaholic op zat te wachten 🙂

Omdat ik een die hard online shopper ben koop ik de meeste van die merken gewoon van uit mijn luie zetel. Vooral Zalando is hierbij mijn favoriet omdat ik daar alle leuke merken in 1 winkel heb, lekker kan vergelijken tussen 25 verschillende little black dresses en ook nog eens kosteloos kan terug sturen wat me niet zo op het zwangere lijf geschreven staat.

Nog wat herfst/winter bump styling inspo nodig? Ik geef jullie graag een paar van mijn favo looks mee!

Tip: ik probeer een paar mooie zwangerschapsitems te combineren met dingen die ik in mijn kast heb hangen, een cardigan of blazer passen bijvoorbeeld altijd. Zo heb je toch nog een beetje het gevoel dat je de fashionista in je kan loslaten. Voor de look zelf snuister ik even rond op Pinterest, kies ik er een basisstuk uit en in no time kan je dan naar hartelust beginnen combineren.

 

De trench coat

De trench coat maakt elke look af, en geeft net dat beetje extra glamour. Waar de trench vroeger vooral een regenjas was, heb je ze nu in zoveel verschillende uitvoeringen en modellen dat iedereen er zijn favo stuk wel tussen vindt.

Dress the belly: winter editie

Zwarte broek en Jeans hemd: Mama Licious bij Zalando – Instappers en Trench coat: Only bij Zalando – Zwarte laarsjes: Elle Milla Shop

 

De tuinbroek

Mijn favoriete comfy zwangerschapslook by far! Een tuinbroek geeft een speels effect, zit lekker makkelijk en zet je buikje extra in de verf. Je kan het combineren met een leuke sneaker, een basic truitje en een cardigan. Ik ben een echte cardigan freak, en word dan ook helemaal wild als ik de Elle Milla shop bezoek omdat die steeds de leukste en nieuwste modellen op voorraad heeft in verschillende kleuren.

Dress the belly: winter editie

Sneaker: Adidas bij Zalando – Roze laarsjes en Cardigans: Elle Milla Shop – Tuinbroek: Love2wait bij Zalando

 

De maxi jurk

Het leuke aan deze jurk is dat je er zowel zomer als herfst/winter plezier van kan hebben. Als het kouder is trek je er gewoon een leuk jeansjasje over, of je kan ook een blouse net boven de buik opknopen en er een lekkere warme cardigan overheen gooien. Gecombineerd met een comfy instapper of stoer enkellaarsje is deze look altijd een winner.

Dress the belly: winter editie

Instapper en Jeansjasje: Only bij Zalando – Wit hemd en Maxi jurk: Mama Licious bij Zalando

 

De ripped jeans

Deze is voor mij een topper in de zwangerschapscollectie en eindeloos combineerbaar. Ik hou wel van een zachte look in combinatie met de stoerdere look van de jeans. Een lange vest of cardigan in een pastel tint, een basic truitje en een warme muts en sjaal erbij voor de kou en you are ready to go!

Dress the belly: winter editie

Muts: Dorothy Perkins bij Zalando – Basic truitje, Ripped jeans en Roze cardigan: Mama Licious bij Zalando – Lange vest: Vila bij Zalando

 

The little black dress

Ook tijdens de zwangerschap blijft dit een topper met eindeloze mogelijkheden. Van casual tot chic, met de juiste combinaties wordt dit jurkje de favoriet in je garderobe.

Dress the belly: winter editie

Trench coat: Vila bij Zalando – Little black Dress: Zalando Essentials bij Zalando – Jeansjasje: Only bij Zalando – Cardigan en Fur vestje: Elle Milla Shop

 

Shopadressen:

www.zalando.be

www.ellemillashop.com

Voor Carina begint de dag pas echt als er koffie aan te pas komt. Thuis is ze het enige meisje in een nest vol mannen maar dat vindt ze stiekem alleen maar geweldig. Moest het mogelijk zijn, zou ze overleven op enkel pizza en sushi voor de rest van haar dagen.

Eén reactie op “Dress the belly: winter editie”

 1. Anna zegt:

  Lijkt me echt even wennen, van normale kleding naar zwangerschapskleding. Kan ik me zeker wel iets bij voorstellen. Maar die tuinbroek is zó tof. Heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?