Hello Sunshine

Cadeau-inspiratie: Girlboss Gift Guide

14 december 2016

cadeau-inspiratie-girlboss-gift-guide1Zijn jullie ook zo’n fans van kerstmis? I LOVE it. En dan vooral het kiezen van cadeautjes voor m’n favoriete mensen. Er mag gerust van een lichte obsessie gesproken worden. Weken op voorhand begin ik al mentale lijstjes te maken van wat ik voor iedereen onder die blinkende boom wil verstoppen. Maar de aller-allerleuksten om cadeautjes voor de kopen moeten wel je vriendinnen zijn!

Gewoon omdat ze geweldig zijn natuurlijk. Maar ook omdat jullie vaak gelijkaardige dingen fijn vinden, en je dus op voorhand al helemaal excited bent over wat je in petto hebt. Want stiekem zou je er zelf ook dolgelukkig mee zijn! 🙂 Toch nog nood aan wat cadeau-inspiratie? Speciaal voor jouw favoriete girlbosses, selecteerden we deze hebbedingetjes vol inspiratie en motivatie (en unicorns, just because). Omdat deze topwijven er elke dag aan herinnerd mogen worden dat de wereld aan hun voeten ligt!

cadeau-inspiratie-girlboss-gift-guideDe kers op de taart: deze topcadeautjes kan je allemaal shoppen vanuit je luie zetel! Het unicorn schaaltje, de “Like a boss” travel mug, Blair Waldorf kader en paspoorthouder via Charline’s closet, de “Believe in magic” quubo en het “Beauty comes from within” make-up tasje via LILY, de “Let’s rock this day” mok en “Neuters gonna neut” tote bag via Wander & co en de “Small boobs, big ambitions” sweater via #Bitchplease!

Naast al dat fijns voor de ogen ook iets fijn voor het brein: als cadeautip voor de ambitious bitches, één van mijn favoriete stukjes carrièrelectuur: Lean in, het inspirerende manifesto van de ultimate Facebook girlboss Sheryl Sandberg. Omdat onze enige beperkingen vaak diegene zijn die we onszelf opleggen. (Thanks, Mr. Ali).

Happy gift-giving!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gentse fashionista met een zwak voor Scandinavische mode, Parijse boetieks en klassieke Britse literatuur. Altijd te vinden voor een citytripje of een vlooienmarkt schattenjacht. Creatieve kriebels te over: bloggen, scrapbooking, fotografie, haken, breien, knutselen,... yes please!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?