Hello Sunshine

Free Spirit shoot met winnaar Indri

Lezeres Indri was de gelukkige Monyay winnaar van de ‘Free Spirit Shoot‘ door mezelf. Het was een plezier om haar voor de lens te hebben, de resultaten hieronder spreken voor zich!

Ik ben er van overtuigd dat een Free Spirit Shoot elke vrouw kan laten inzien welke innerlijke, ware schoonheid zij bezit. Het is telkens een plezier om de verwondering te zien eens ik kan tonen wat ik al zag achter de camera: beelden spreken immers meer dan woorden. Het streven naar perfectie weegt enorm door op vrouwen. Ik tracht dit tijdens zo’n shoot volledig achterwege te laten en te tonen dat pure schoonheid is waar het om draait!
dsc_4809-copy dsc_4918-copy 6-b24

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?