Hello Sunshine

Belgische huidverzorging met LIKAMI: natuurlijk en helemaal nieuw!

6 mei 2017

Likami, wat in het Oudnoors “lichaam” wil zeggen , is een nieuw ecologisch huidverzorgingsmerk dat is opgericht door Marianne Priem. Sinds januari verovert ze de skincaremarkt met haar zuivere en eerlijke verzorgingsproducten. De producten zijn zo zuiver dat het eetbaar is, zegt ze zelf! (Uitgetest, lekker is anders, maar ik leef nog, dus CHECK!)

DSC_0018Zelf ben ik al een tijdje op zoek naar natuurlijke huidverzorging die gemakkelijk aan te brengen is, lekker ruikt en niet te vettig aanvoelt. En toen kwam Marianne op bezoek!

Wat mij meteen aantrok was de Ijslandse benaming van haar producten. Voor Marianne is Ijsland hét land dat haar product helemaal omschrijft: eerlijk, zuiver, puur en eenvoudig. Haar producten zoals de aloe vera, het sint-janskruid en de salie worden biologisch geproduceerd in Spanje.

Al snel had ik alle potjes en zalfjes getest en kan ik het alleen maar aanraden. Ook voor mensen met een gevoelige huid kan ik de producten van Likami aanbevelen.
FotoJet CollageIk ben vooral grote fan van de facial-care kit. Enkele keren in de week volg ik het 4-stappenplan en het voelt ZO heerlijk. Bovendien hebben de producten een groot “uniseksgehalte”, wat ik alleen maar kan toejuichen: samen voor de spiegel smeren op een vrijdagavond is de perfecte qualitytime 😉

GF-01 facial care kit DETAIL
Beschikbaar in mijn webshop: www.kiminteriordesign.com/shop

Deze levensgenieter heeft een eclectische stijl en happy mindset. Haar wagen- en zeeziekte houden haar niet tegen om avontuurlijke roadtrips in Scandinavië en Ijsland te beleven. Die Scandinavische invloeden vormen de basis voor haar interior & gift store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?