Hello Sunshine

PODCASTS DIE JE ALS CREATIEVE GIRL(BOSS) ZEKER MOET BELUISTEREN!

31 mei 2017

De (af)was doen, in de file staan of je huis opruimen is écht zoveel aangenamer als je leuke afleiding hebt. Bij mij zijn Periscope en Youtube reeds de revue gepasseerd en nu hebben podcasts een heuse opmars gemaakt in mijn dagelijks leven. Gaande van pure entertainment of interviews tot podcasts met serieuzere levensvragen, er is voor ieder wat wils. Hier zijn alvast mijn favorieten!

DSC_0138-KL

1. ‘THE MUSTARDS‘ by Jenny & David Mustard – Lifestyle podcasts voor minimal hipsters
Zweedse Jenny is één van mijn favoriete online personalities. Ze maakt met haar vriend David de beste & meest esthetisch verantwoorde (want je weet: mijn oog wil ook wat!)  lifestyle videos. Samen hebben ze nu ook een podcast (én een extra Youtube kanaal die daaruit voortvloeide) waar ze geen onderwerp uit de weg gaan: gaande van mode, minimalisme, veganisme, travel & budget tips tot zelfs relatieadvies, interieur design, hygge, politiek en zoveel meer! Als afsluiter van iedere podcast krijg je steeds een verhaal om van te smullen, nl. “David’s semi-funny anecdotes”. Een aanrader voor al onze extraverte introverten!

2. ‘THE MINIMALISTS‘ by Joshua Fields Millburn & Ryan Nicodemus – Tips over hoe je je leven kan vereenvoudigen en meer betekenis kan geven in tijden van chaos
Meer uitleg hierover geven zou niet ‘minimal’ zijn.

3. ‘SHANE AND FRIENDS‘ by Shane Dawson – Grappen en grollen met één van ’s werelds’ meest bekende Youtubers
Shane’s lach is aanstekelijk – net als de mijne 😉 – en bij het beluisteren van ‘Shane And Friends’ krijg je daar dubbel en dik jouw portie van. Samen met zijn sassy co-host Jessie Buttafuoco kan je hen iedere vrijdag ‘smakelijk’ een uurtje horen bulderen over allerhande topics, samen met hun special (celebrity) host van de dag. Verwacht hier geen rustige gesprekken, maar eerder brutale & eerlijke vragen – waar de meesten de ballen niet voor hebben om ze te stellen – gekoppeld aan een grote dosis hilariteit. Ideaal dus om je hoofd eens te legen en lekker mee te lachen. WARNING: this show is not for everybody!

4. ‘THE CHALENE SHOW‘ & ‘Build Your Tribe‘ by Chalene Johnson – Energieke lifestyle, boss babe & health advies
Chalene is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Haar hart ligt op haar tong en ze zegt dan ook waar het op staat. Ze mag dan misschien al eind 40 zijn, ze is energieker dan welke 20-er dan ook! De meesten kennen haar als fitness guru bij ‘Beachbody‘, maar deze duizendpoot stort zich het liefst van al nog in projecten van een heel andere aard, nl. het online onderwijzen van entrepreneurs. Via haar podcast ‘build your tribe’ kan je hierover alvast veel informatie over deze topic opdoen. In ‘The Chalene Show’ heeft ze het dan weer meer over tal van andere zaken die haar en haar lezers boeien, nl. evenwicht, gezondheid, organisatie, fitness, relaties, etc.

5. ‘HELLO FREEDOM‘ by Terri Cole – Professioneel advies van een psychotherapeut & transformatie coach
Als je van zwoele, hese, rustgevende stemmen houdt, zal je hier het meest van genieten. Terri is een psychotherapeut, transformatie coach en mentor voor vele welbekende persoonlijkheden in haar sector. Met haar podcasts hoopt zij haar luisteraars meer duidelijkheid te geven om zelfverzekerde keuzes te maken & succes te bekomen door duurzame, actie-gerichte tools aan te reiken die je dan ook meteen kan integreren in jouw eigen leven. ‘Hello Freedom’ zal jou zeker kunnen boeien als je interesse hebt in practiserende psychologie, persoonlijke vrijheid, zelfverbetering, meditatie, mindfulness en zoveel meer.

6. ‘THE LIVELY SHOW‘ by Jess Lively – Weldoordacht een (zaken)leven creëren
Hier ben je aan het juiste adres om je helemaal te laten oppeppen, te inspireren en je met de juiste mindset aan de week te laten beginnen. Deze zoete koek is niet voor iedereen weg gelegd – want het kan er soms best zweverig aan toe gaan – maar mij kan het alvast wel eens flink opfleuren. Iedere podcast draait rond een ander thema zoals bv. gewoontes, intuïtie, law of attraction, relaties, carrière en noem maar op!

7. ‘THE DAVE RAMSEY SHOW‘ by Dave Ramsey – Een helpende hand op weg naar financiële vrijheid
The Dave Ramsey Show draait rond het échte leven en vooral de financiële kant daarvan, iets waar ik zelf veel van kan leren. Dave leert ons hoe je kan budgetteren, hoe we uit de schulden kunnen geraken en hoe je zonder financiële zorgen kan leven. Je financiën naar behoren managen zal je stressniveau verlagen, je huwelijk ten goede komen én voor financiële vrijheid en veiligheid zorgen voor jou en je familie. Aan sugar coaten doet hij niet mee, Dave zegt hoe het is en met wat tough love zal hij jou stapsgewijs verder helpen. Iedereen kan wel een Dave gebruiken in z’n leven, niet?

Ben jij een podcast addict? Geef ook jouw favorieten door, want wij willen er graag meer ontdekken! … And excuse me now, ik ga me in de zon vleien, samen met mijn hoofdtelefoon en mijn favorietjes!

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar 'prikkelen'; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?