Resultaten voor interim

interim
Interim Wikipedia.
Met name in Vlaanderen wordt met het losse woord interim ook een tijdelijke kracht oftewel een uitzendkracht bedoeld. Een interimkantoor is hetzelfde als een uitzendbureau. In 1548 werden, in het kader van de strijd tussen rooms-katholieken en lutheranen in Duitsland, het Interim van Augsburg en later het Interim van Leipzig uitgevaardigd.
https://blog.eurotracs.com/page/2/
Interim-manager Wikipedia.
Een nadeel is dat ze in het begin minder op de hoogte zijn van de specifieke details van de afdeling en bepaalde zaken die in het verleden zijn voorgevallen niet kennen. Ook kunnen interim-managers te veel aandacht hebben voor de kortere-termijnbelangen operationeel / tactisch ten opzichte van de lange-termijnbelangen strategisch.
Interim Management Kruger.
Adviseren en aanpakken. De kracht van Kruger is de combinatie van toekomstgericht herstructureringsadvies en de implementatiekracht van ervaren interim managers. De interim manager is er voor uw onderneming en blijft niet langer dan noodzakelijk is. Kruger Interim Management richt zich met name op bijzondere situaties, zoals.:
interim Wiktionary.
Asturian: entrĂ­n, intre, demientres dum interim, mientres dum interim. Catalan: mentre dum interim. Galician: intre semi-learned. Italian: mentre dum interim. Old French: dementre, mentre, dementieres, adementiers dum interim. Old Portuguese: domentres, dementres, mentres dum interim. Spanish: mientras dum interim. interim in Charlton T.

Contacteer ons