Hello Sunshine

Lobke

lobke

lobke

Lobke, het meisje achter Redlobster, is illustrator & vormgever. Ze houdt van kleuren en kleurencombinaties omdat ze daar gelukkig van word. Kleurpotloden, stiften, verf, krijtjes in alle kleuren en vormen, …. Ze wil meteen aan de slag gaan als ze die ziet. In haar illustraties zitten kleine grapjes of dubbele bodems verwerkt die misschien niet altijd door iedereen gezien worden (maar dat hoeft ook niet). Lobke houdt van dieren (tekenen) en eet ze dus niet op. Orde scheppen in chaos, dingen structureren en een plaatsje te geven, is helemaal haar ding. Tijdens reizen in haar hoofd gaat ze op zoek naar nieuwe illustraties, locaties, onderwerpen, … Maar vooral houdt ze ervan als de dag voor haar ligt als een wit blad papier en ze nog niet weet wat er die dag zal gebeuren of getekend worden.

www.redlobster.beInstagram: rrredlobster Twitter: rrredlobster

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?