Hello Sunshine

Pearl

pearl

Pearl

Pearl is een Eurasian designhunter living in Ghent met roots in het Verre Oosten. Je leest het alvast goed, een mix van Engels en Nederlands is Pearl’s manier van communicatie! Ze is een designjunkie met een passie voor mode, design & lifestyle. Als je haar tijdens een gesprek niet hoort, is dat meestal omdat ze, ofwel haar ninja finger skills aan het loslaten is op social media (yes, she has a bit of an Instablog addiction), ofwel aan het wegdromen is naar een volgende zonnige bestemming (travelling is her middle name)! Zij werkt als account manager voor een Belgisch designbedrijf in het Antwerpse, maar maakt graag tijd vrij om de start-up design brand van haar vriend te ondersteunen in al zijn aspecten! Kortom, een creatieve duizendpoot die niet kan stilzitten!

www.straffdesign.com • Facebook: pearldenysInstagram: stylishaffairs.bePinterest: pearldenys

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?