Hello Sunshine

Charlotte

Charlotte

Charlotte

Charlotte is een Gentse fashionista met een zwak voor Scandinavische mode, Parijse boetieks en klassieke Britse literatuur. Deze social media addict’s smartphone is zowat met haar arm vergroeid, maar als digital marketeer kan ze de schuld hiervoor lekker op haar job steken (beroepsmisvorming, je kent dat wel…) Als enige zus van vier (schatten van!) broers, leerde ze haar mannetje te staan (#girlboss for life), maar stiekem lekker girly te blijven (meer pastelkleuren, anyone?). Charlotte is altijd te vinden voor een citytripje of een vlooienmarkt schattenjacht, maar vraag haar als-je-blieft niet om een horrorfilm uit te kijken of een mop te vertellen. Geen artistieke skills, maar creatieve kriebels te over: bloggen, scrapbooking, fotografie, haken, breien, knutselen, … yes please! Voor Hello Sunshine deelt ze met plezier haar stijltips, favoriete adresjes, DIY probeersels en liefde voor de kleine dingen in het leven.

www.scenebyc.comInstagram: CharlottCattPinterest: ScenebyCSnapchat: charlottcatt

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?