Hello Sunshine

Femke

Femke

Femke

Femke is een red lipstick freak en omringt zich het liefst van al met dingen die esthetisch verantwoord zijn. Als multi-passionele creatieveling kan ze maar moeilijk één richting inslaan. Daarom kiest zij er doodleuk voor om gewoon alle inspirerende projecten aan te nemen die haar prikkelen; gaande van ontwerp, fotografie, interieur/deco tot event planning of diy-projecten. Met haar verleden in de magazinewereld kan ze niet wachten om haar tanden in ‘Hello Sunshine’ te zetten, door deze keer niet alleen het visuele aspect te verzorgen, maar door ook zélf content te creëren.
Femke is herstellende van haar verslaving aan zwarte chocolade en ander smulwaardig lekkers en je kan haar momenteel regelmatig al zwoegend op de crosstrainer vinden. Haar Boston Terrïer ‘Yoko’ is haar beste vriendin en laat boeren en scheten naar hartenlust. Al wie zegt dat honden op hun baasjes lijken, gelooft ze niet. Als ‘urban travel enthusiast’ zal je haar niet snel in een tentje vinden, maar eerder in Airbnb appartementjes in steden zoals Londen & New York. Tegen munthee zegt ze nooit nee!

www.femlee.comFacebook: femleecomInstagram: femleePinterest: femkeleemans

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?