Hello Sunshine

Heleen

Heleen

Heleen
Heleen is een idealiste met een groot hart, geboren en getogen in Brugge en woont nu in het bruisende Antwerpen. Als Alpronista in hart en nieren is ze helemaal overtuigd dat plantaardig eten lekker is én goed voor de planeet. Daarom werkt ze ook voor Alpro. In het weekend doet ze niets liever dan uitgebreid ontbijten met vrienden. Als fervente reiziger heeft ze al best een heel stuk van de wereld gezien. Zuid-Amerika staat momenteel bovenaan haar verlanglijstje. Ze houdt van projecten organiseren van A tot Z. Dat kan gaan van haar huis inrichten met een zelfgemaakt moodbook tot het organiseren van een feestje.

Instagram: just_heleen

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?