Hello Sunshine

Leentje

Leentje

2016-05-21_0003

Leentje noemt zelfzelf een ‘dreamographer’. Als fotografe wil ze van elke shoot een droomverhaal maken. Ze begon aan haar creatief traject toen ze als 4-jarige viool en piano leerde spelen op de academie. Nadien volgde nog tekenacademie, om uiteindelijk bij fotografie te belanden.  Vandaag vind je haar al wandelend in de velden rondom Herent met Floor, haar rosse Engelse Cocker. Tenminste, als ze niet weer eens op reis is…. Want oh ja, stilzitten kan ze niet goed. Als ze niet weer eens rondfladdert in België, is ze zeker weer elders op avontuur. Ze probeert minstens één keer per jaar een land weg te krassen op haar wereldkaart die in haar piepklein bureauttje hangt. Daarbuiten wordt ze blij van het kopen van schoenen en zonnebrillen, de zee, crossfit, coconut lippenbalsem, op blote voeten door het gras lopen, sushi en cappucino’s.

www.leentjeloveslight.comInstagram: leentjeloveslightPinterest: leentjeschoofs

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?