Hello Sunshine

Marta

Marta

Marta
Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. In tegenstelling tot haar partner-in-crime heeft zij geen enkel zwart kledingstuk in haar kleerkast hangen. Eens ze in de douche stapt, mag je haar gerust Adèle noemen. Als globe trotter met Poolse roots heeft ze zich na vele jaren de wereld af te reizen toch kunnen settelen in België (wat was er mis met Mexico alweer?!). Ze gaf de brui aan haar job als baas van een digital agency omdat haar hart bij koken en food photography lag. Deze kersverse mama van kleine Fer vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Naast full-time mama zijn, werkt ze nu voor vele Belgische magazines, merken en organisaties & ze heeft zelfs haar eigen rubriek op de ‘Libelle Lekker’ site. Na twee kookboeken, het vierseizoenen boek ‘Fourplay’ en het ‘Limonade’ boek, is ze nu toe aan haar derde boek, dat net dat ietsje anders is dan die twee vorige. Als DIY geek maakt ze namelijk haar handen vuil voor het ‘DIY Baby’ boek – dat uitkomt in september!

www.princessmisia.com • Facebook: princessmisiapageInstagram: princessmisia • Twitter: princessmisia • Pinterest: princessmisia

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?