Hello Sunshine

GIVEAWAY: 3 ‘Little Keepers’ van STRAFF DESIGN

6 juni 2016

straff design

Warm, slim, strak en toch eenvoudig. Deze woorden typeren de ontwerpen van het Gentse designlabel STRAFF Design. STRAFF Design ontwerpt, produceert en verkoopt kwaliteitsvolle en opmerkelijke interieurobjecten. Met zijn achtergrond in design en metaalbewerking tracht designer Tomas Aelterman omgevingen te accentueren met betaalbare en kwaliteitsgerichte designproducten.

 

“Design hoort je persoonlijkheid te accentueren en je visie te reflecteren”.

 

De ‘Little Keepers’ zijn speelse en kleurrijke wall cubes. Niet alleen zijn er nu 6 nieuwe kleuren, maar er is ook een kersvers nieuw familielid, nl. the ‘Little Keeper XL’. En daar stopt het niet bij! De ‘Little Keepers INDOOR’ collectie is nu ook vergezeld van de ‘Little Keepers OUTDOOR’ collectie! Dus wat je situatie ook mag zijn, je hebt nu alvast de perfecte match gevonden om je muren die éxtra touch te geven.

 

straff design

Hoe kan je deelnemen?
Stuur ons een foto* van jouw leukste plekje thuis waar je graag een ‘Little Keeper’ zou zien hangen voor woensdag 15 juni, samen met de vermelding van kleur naar keuze. (wit, geel of zwart) Op vrijdag 17 juni maken we de winnaars bekend!

*Deelnemen kan door de foto te posten onder onze facebook Straff giveaway post of door je foto te delen via Instagram (vergeet niet te vermelden om welke giveaway het gaat!) met als hashtag #hellosunshinebe Extra bonus points krijg je door STRAFF Design te taggen!

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?