Hello Sunshine

GIVEAWAY CACTUS ARMBAND & PRINT VAN BIRAMBI

7 juni 2016

2016-06-06_0001Voor onze tweede giveaway zijn we enthousiast om te mogen samenwerken met ‘Birambi’. We laten de ladies zelf aan het woord om wat meer uitleg te geven over wie ze zijn en wat ze doen.

De meiden achter Birambi, dat zijn wij! Elbrig en Nikkie, 24 jaren jong met slechts 2 dagen verschil in leeftijd. Eigenlijk kun je stellen dat we nog net niet getrouwd zijn. Naast dat we al bijna 10 jaar vriendinnen zijn en Birambi heel wat creatieve uurtjes in beslag neemt, werken we ook nog eens voor hetzelfde bedrijf. Maar dat gaat nog steeds zonder ruzie hoor, harstikke gezellig dus! In tegenstelling tot jullie is onze favoriete “kleur” niet geel, maar wit! Om ons heen moet alles esthetisch verantwoord zijn: wit, minimalistisch, scandinavisch: wij houden ervan. Een stijl die ook duidelijk terug te zien is bij Birambi. Verder weten wij altijd wel een excuus te vinden voor een “business” lunch in een hip koffietentje en op zomerse avonden verruilen we onze koffie graag voor een gin tonic!

Heerlijk vinden we het, om na onze kantoorbaan van de computer weg te kruipen en creatief aan de slag te gaan. Zo is op een mooie zomerdag in het park het idee voor Birambi onstaan. We zijn dezelfde middag nog gaan brainstormen over het concept en wat we daarin belangrijk vinden. Meteen moesten wij denken aan het gevoel dat je krijgt als je spontaan een kaartje in je brievenbus vindt. En zeg nou zelf, hoe vaak gebeurt dit nog? Alles gaat tegenwoordig digitaal. Met Birambi als de moderne variant van de ouderwetse flessenpost willen we back to basic: zoveel mogelijk personen over de hele wereld blij maken met een onverwachts pakketje in de brievenbus. Persoonlijk is daarbij een codewoord. Wij bieden altijd de mogelijkheid aan een tekstje voor de ontvanger toe te voegen aan het product. In een flessenpost hoort immers een briefje! Daarnaast proberen we met enkele van onze producten aan te sluiten bij bijzondere momenten. Dat we onze prijzen laag houden is voor ons een must, Birambi moet voor iedereen toegankelijk zijn. Bij cadeaus gaat het naar ons idee namelijk niet om het geld, maar om de geste. En hopelijk kunnen we op die manier nog heel veel mensen verblijden met een originele flessenpost!

Hoe kan je deelnemen?
Maak een echte ouderwetse flessenpost, stuur ons een fotobewijs* door en gooi deze ergens in het water.
* Deelnemen kan door de foto te posten onder onze facebook Birambi giveaway post of door je foto te
delen via Instagram (vergeet niet te vermelden om welke giveaway het gaat!) met als hashtag
#hellosunshinebe en door Birambi te taggen @birambi_!
Op vrijdag 17 juni maken we de winnaars bekend.

birambi

 

 

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?