Hello Sunshine

‘Leentje loves Light’ Photoshoot Giveaway

9 juni 2016

Voor de launch van Hello Sunshine wil Leentje één van jullie een übercoole ‘Leentje loves Light’ photoshoot cadeau doen. Maar wie is zij nu, en wat doet ze? We laten Leentje aan het woord!
leentje loves light photoshoot

6 jaar geleden kon ik door een combinatie van hard werken + graag fotograferen + een deftige dosis geluk, van mijn hobby mijn (bij)beroep maken.
Ik fotografeerde toen al enkele jaren, maar nu kon ik er echt geld mee beginnen verdienen. Een droom die werkelijkheid werd.Door de jaren heen ontwikkelde mijn stijl zich. Ik werd steeds zelfzekerder en durf nu te zeggen dat ik helemaal mijn signature stijl gevonden heb.
Mijn droomklanten zijn:

Avontuurlijk
Een beetje gek
Lekker spontaan en soms een beetje ongemakkelijk (voor de camera) tegelijkertijd
Gewone mensen zonder streken zoals jij en ik
Levensgenieters en altijd te vinden voor iets nieuws
Fan van creativiteit
Dieren- en natuurliefhebbers

leentje loves light photoshoot

Ik ben zelf een avonturier, een explorer en probeer mijn dromen echt na te jagen.
Daarom grijp ik ook elke kans om photoshoots te doen op elke mooie buitenlandse locatie.

leentje loves light photoshoot

Het fotograferen van liefde (huwelijken, love shoots) en het maken van ‘female portraits’ zijn uitgegroeid tot mijn specialiteiten. Mettertijd kies je gewoon een richting waarin je je het beste in thuis voelt. En die heb ik helemaal gevonden.
Als huwelijksfotografe merk ik dat ik er na 6 jaar in geslaagd ben om mijn droomklanten aan te trekken. Ze vinden fotografie belangrijk en komen vaak bij mij terecht om wille van deze redenen:
De foto’s zijn niet overdreven geposeerd
Mooi licht en mooie kleuren
De mensen zien er gelukkig uit.

leentje loves light photoshoot

En laat dat nu nét zijn wat ik met mijn foto’s wil bereiken.

Om mijn creativiteit en mijn drive te blijven behouden plan ik regelmatig vrij werk shoots in, meestal met professionele modellen en een heel creatief team. Dat zijn de momenten waarop ik rondhuppel als een klein kind en mijn zotte ideeën realiteit worden.

leentje loves light photoshoot

Buiten fotograferen hou ik me vooral bezig met mijn rosse Engelse Cocker Floor, maak ik druk plannen voor de laatste fase van mijn verbouwing (de plannen liggen bij de gemeente), droom ik over de verdere inkleding van ons huis (en weet ik al bij welke andere Hello Sunshine Teammembers ik ten rade moet gaan), probeer ik elke dag te sporten (hello there, nieuwe uitdaging) voor een bikiniproof zomerlijf (uhummmmoehahaha) en maak ik constant plannen voor een volgende reis.

Als Giveway krijgt één van jullie meisjes/vrouwen de volgende kick-ass ‘Leentje loves Light’ prijs:
Een photoshoot van max 45 minuten in een mooi natuurreservaatje in Wijgmaal
Een 25-tal professioneel bewerkte foto’s in hoge resolutie, digitaal geleverd via een online gallerij
De shoot gaat door in juni, juli, augustus of september

En als jullie benieuwd zijn hoe ik eruit zie ‘in actie’, enkele ‘behind the scenes’.

2leentje loves light photoshootHOE KAN JE DEELNEMEN? 
Om kans te maken om de ‘Leentje loves Light’ mini-shoot te winnen moet je het volgende doen:
• De ‘Hello Sunshine’ Facebook pagina liken
• De ‘Leentje loves Light’ Facebook pagina liken
• Een leuke, originele selfie met ons delen*, samen met een kort tekstje waarom je graag door Leentje wil gefotografeerd worden.

*De foto kan gedeeld worden onder onze facebook ‘Leentje Loves Light’ giveaway post of door je foto te delen via Instagram (vergeet niet te vermelden om welke giveaway het gaat!) met als hashtag #hellosunshinebe en door Leentje loves Light te taggen!
Deelnemen kan tot woensdag 15 juni en op vrijdag 17 juni maken we de winnaars bekend.

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?