Hello Sunshine

GIVEAWAY: 3 ingekaderde prints van Parijs

11 juni 2016

Om de lancering van Hello Sunshine te vieren geeft Carina van Carina+David wedding photography drie ingelijste door haar gemaakte foto’s van Parijs weg. Waarom Carina zo gek is van fotografie en van Parijs lees je hier:

Paris giveaway

Al van kind af ben ik gebeten door de wondere wereld van fotografie. Op mijn 12de volgde ik mijn eerste cursus en de passie heeft me nooit meer los gelaten.

Een jaar of tien geleden besloot ik de draad weer op te pikken en ik kan zelf nog steeds bijna niet geloven waar de fotografie me allemaal heeft gebracht.

Intussen run ik bijna 8 jaar samen met mijn man (en steun en toeverlaat) onze eigen fotografie business en het is beter dan ik ooit had durven dromen.

Naast fotografie heb ik een grote passie voor reizen. Parijs is 1 van mijn favoriete bestemmingen, en ik kan er niet genoeg van krijgen. Elke keer dat ik er ben ontdek ik nieuwe plaatsen die ik met veel plezier vastleg als een blijvende herinnering!

Voor de Parijs lovers onder jullie geef ik daarom 3 ingekaderde prints weg van enkele van mijn favoriete plaatsjes!

giveaway prints parijs WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?
â€ĸ Like de Facebook pagina of Instagram van Hello Sunshine
â€ĸ Vertel ons hieronder in de comments waarom jij zo graag deze prints wil winnen

Op vrijdag 17 juni maken we de winnaar bekend.

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele Ên volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

7 reacties op “GIVEAWAY: 3 ingekaderde prints van Parijs”

 1. Wendy zegt:

  Super mooie foto’s! Zelf ben ik ook helemaal gek op Parijs! Het was de eerste trip met mijn vriend (nu hubby) en we zijn er sindsdien nog een paar keer geweest, elke keer een echt uitje :-). Binnenkort starten we aan de bouw van een huis en deze kaders zouden daar een prachtig plaatsje kunnen krijgen 🙂

 2. Ruben zegt:

  Parijs was onze eerste citytrip samen, en binnenkort gaan we opnieuw als huwelijksreisje. Hopelijk hangt ons liefdesslotje er nog 🙂
  We zijn recent verhuisd en naast onze karikatuur dat we daar lieten maken, zouden ook deze kaders de sfeer van Parijs voor ons terugroepen.En vooral een leuke verrassing voor mijn vrouw, op 18 juni zijn we 5jaar samen.

 3. Lien zegt:

  Elke vrije dag, elk verlengd weekend,… Paris, here we come! Een beetje vakantiesfeer in ons nieuwe huis dankzij deze prints zou geweldig zijn! 🙂

 4. @naomidecraeye zegt:

  Ze zouden perfect staan in onze slaapkamer! Een beetje Parijs, in prachtige kaders! Love love love 💕đŸ‡Ģ🇷

 5. Lin zegt:

  Wat een mooie foto’s!!! Ik ben op zoek naar een nieuw stekje voor mijzelf, dat ik helemaal kan inrichten naar mijn eigen ding, en hou altijd wel van foto’s in mijn interieur en ik denk dat deze er echt wel mooi zouden kunnen passen 🙂

 6. Sarah zegt:

  Na een hels jaar vond ik m’n eigen stekje in Gent. Hier woon ik al een jaartje. Het is nog steeds een beetje zoeken naar leuke spulletjes voor het interieur, maar dit zou absoluut een leuk plekje krijgen!
  Parijs roept bij mij mooie, zorgeloze herinneringen op: ik ging er gidsen tijdens mijn opleiding!

 7. Amber zegt:

  Oh, Parijs! Zo’n mooie stad! 1 jaartje geleden nam mijn lief mij mee naar de brug met de liefdesslotjes en viel hij op 1 knie met een hele mooie ring in zijn hand en vroeg mij om zijn vrouwtje te worden. Ik zei natuurlijk JA!

  Over een paar dagen zijn we exact 1 maand getrouwd en die mooie zonnige dag in Parijs, met de klokken van de Notre Dame op de achtergrond, zweven nog steeds door onze hoofden. Deze fotocollectie zou heel mooi staan in ons huisje en zou mij steeds doen glimlachen telkens ik er voorbij zou komen 🙂 Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?