Hello Sunshine

HELLO SUNSHINE TROPICAL LAUNCH PARTY!

12 juni 2016

Hello Sunshine Launch PartyEindelijk was het dan zo ver!!! Na maanden voorbereiding en het verzamelen van het absoluut beste team ooit, lanceerden we vorige week zondag hellosunshine.be op onze eigen Tropical Launch Party! Wij hebben iets met flamingo’s, cactussen en ananassen. Ok, zeg gerust dat we een obsessie hebben 😉 Een beter thema konden we ons dus niet inbeelden voor ons eigen lanceringsfeestje. Op een paar uur tijd transformeerden onze oprichtsters –Femke en Marta– de tuin van Carina in een tropisch paradijs!

Hello Sunshine Launch PartyDe temperaturen waren bijna tropisch en het onweer dat volgde ook…

Maar we hadden een heuse een Gin Tonic bar met dank aan Schweppes Premium Mixers en Hendrick’s Gin en genoeg Bionade om ons af te koelen tot in de vroege uurtjes. En dessertjes…. Heel veel met liefde gemaakte zoetigheden. Een beetje regen kon onze pret dus niet bederven.

hello sunshine launch partyhello sunshine launch partyhello sunshine launch partyDe fantastische decoraties van ons feestje hebben we te danken aan Style Your Party. En Eva Mouton zorgde ervoor dat niet alleen de inhoud van de goodie bags maar ook de buitenkant spontaan een glimlach op je gezicht toveren.

hello sunshine launch partyhello sunshine launch partyMet een smile tot achter onze oren en onze gloednieuwe BRITA Fill & Go Vital waterfilterfles in de hand namen we die avond afscheid van elkaar. Geen overbodige luxe zo’n drinkfles met lekker fris water voor onderweg.

hello sunshine launch partyGIVEAWAY TIME!
Ben je helemaal weg van onze prachtige goodie bags? Wil je er zelf eentje winnen? Wat er in zit, blijft nog even een verrassing (spoiler alert: onze favoriete Brita Fill & Go fles zit er al zeker in!) Dit moet je doen om kans te maken:
• Like onze Instagram account en vertel ons in een comment wat het thema van ons volgende feestje moet zijn. Als we jouw thema kiezen, win jij!

Deelnemen kan alleen vandaag, 12 juni!

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

7 reacties op “HELLO SUNSHINE TROPICAL LAUNCH PARTY!”

 1. Marie Schreurs zegt:

  Een gezellig theefeestje (in Alice in Wonderland stijl) klinkt ook altijd leuk! Ik doe mee! ☺

 2. Vanessa zegt:

  Ik werd al helemaal blij van het zien van de tasjes en jullie account van de week! Maar nu zie ik ook het hele event en denk ik WOW! Ik ben ook obsessed met flamingo’s, cactussen en ananassen, dus het voelt bijna als meant to be 😱😱😱. Wat hebben jullie het fantastisch aangekleed en you guys rockes like Unicorns! 🦄

  • Vanessa zegt:

   Oops net ff te snel gedrukt op send, maar ik ben iets te enthousiast hhaahah! Ok..hier gaat ie dan 😉 Jullie volgende thema moet zijn PARIJS! De stad van de liefde, maar ook van croissantjes, baguettes, goede wijn, kaasjes en fantastische fashion! Lijkt mij een top thema en ik ga nu heel hard duimen💕

 3. Wendy zegt:

  Ziet er allemaal super leuk uit! Een bohemien thema lijkt me ook erg leuk, denk aan (al dan niet ronde) tapijtjes, poefjes, veel planten, kaarsen, … 🙂

 4. Laure zegt:

  Zag er een heel leuk feestje uit! Een Great Gatsby thema feestje is volgens mij ook heel leuk. The Roaring Twenties, lekkere cocktails en leuke haarbanden. Ik duim alvast dat Leo ook kan komen naar het feestje!

 5. Oh wat een leuk feestje! Echt een superleuke blog, direct één van mijn favorietjes. Ik word er helemaal blij van!

 6. […] Stap 6: HAVE FUN! (bekijk hier onze photobooth beelden van onze ‘tropical launch party‘!) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?