Hello Sunshine

MONYAY GIVEAWAY: EEN TOFFE MAGNEETSTICKER

13 juni 2016

FRIYAY move over, MONYAY is here!
De wereld kan een extra portie geluk gebruiken op een maandag! Daarom willen we op deze moeilijke dag graag iemand in de bloemetjes zetten, one monday at a time! Iedere week verrassen we onze lezers graag met een leuke giveaway – groot of klein – en maken we iemands maandag graag een pak aangenamer! Onze eerste MONYAY giveaway? Een leuke magneetsticker van Decovervaet!

2016-06-12_0002Decovervaet is een echte familiezaak waar service en kwaliteit op de eerste plaats komen. Maar verwacht je niet aan een doorsnee interieurzaak want de kinderen – ondertussen al de derde generatie Vervaeten die in de zaak stapte – zorgen voor een frisse wind. Flamingoprints, fluo verf, confettibehang of wuivende palmboomtakken, je komt er de laatste en meest gewaagde trends tegen. Van advies tot uitwerking, van kleurkeuze tot verfborstel, deze happy family (bussiness) helpt je werkelijk met alles.

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?
Ga naar de Hello Sunshine Facebook pagina, word fan en zeg ons waar jij deze leuke magneetsticker zou hangen!

*Deelnemen kan tot woensdag 15 juni en op vrijdag 17 juni maken we de winnaars bekend.

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?