Hello Sunshine

Wat gebeurt er als je de smsjes van je neurotische moeder deelt op Instagram?

14 juni 2016

DSC_2604@CrazyJewishMom, dat is de Instagram account waar het allemaal mee begon. Op aanraden van Hello Sunshine oprichtster Marta, begon ik deze hilarische account te volgen. De dochter van de Crazy Jewish Mom herself– Kate Siegel – deelt er de sms-gesprekken tussen zichzelf en haar moeder – Kim Friedman.

Nu, er wordt wel eens gezegd dat de relatie tussen moeder en dochter de meest complexe relatie is van allemaal, maar deze spant de kroon! Kim slaagt erin om haar dochter met zelfvertrouwen en enorm veel girl power groot te brengen (zelf werkte ze als regisseur mee aan series zoals The Love Boat, Star Strek en Beverly Hills 90210) én tegelijkertijd kritiek te hebben om haar studiekeuze, haar relatie met John (SuperJew), wat ze eet, waar ze woont etc. Ze is niet alleen enorm bemoeizuchtig, maar ook ongelooflijk overbezorgd. Overal ziet ze mogelijke gezondheidsrisico’s voor Kate en haar ongeboren kleinkinderen.

Het boek heeft net als de instagram account een zeer hoog entertainment gehalte en nu kom je dus het hele verhaal te weten. Hoe begon het allemaal? En wat is er geworden van Kim en Kate nu ze op Instagram 833.000 volgers hebben. Moeder en dochter werden instafamous, Kate zegde haar job op en schreef het boek Mother, Can You Not? Een verzameling essays die je met momenten luidop doet lachen, soms met je ogen draaien en misschien herken je je eigen moeder er wel een beetje in… Hopelijk verzint jouw moeder geen liedjes om je bekkenbodemspieroefeningen op te doen 😉

Zet dit boek dus zeker op jouw leeslijst voor deze zomer. Ik kon het luidop lachen niet laten en heb mijn kopie van het boek alvast doorgegeven aan manlief, die nu stiekem ook fan is van Kate en haar @CrazyJewishMom.

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?