Hello Sunshine

MONYAY GIVEAWAY: Win een private make-up workshop!!!

27 juni 2016

MONYAY TIME! De wereld kan een extra portie geluk gebruiken op een maandag! Daarom willen we op deze moeilijke dag graag iemand in de bloemetjes zetten, one monday at a time! Iedere week verrassen we onze lezers graag met een leuke giveaway – groot of klein – en maken we iemands maandag graag een pak aangenamer!

Vandaag kan je kans maken op een private make-up workshop door Yoni Baeyens. O ja, helemaal voor jou alleen. Samen met Yoni ga je stap voor stap de perfecte make-up look aan. Naturel of glamourous. Leer hoe je jezelf kan omtoveren tot een echte diva met enkele handige tips & tricks. Maar eerst laten we je kennis maken met Yoni zelf.

yoni“Mijn naam is Yoni Baeyens en ik ben een make-up artist uit Aalst.

Na mijn opleidingen Allround Visagie aan de Schoonheidsschool in Gent en de opleiding Beauty Essentials en Bruidsmake-up aan MUD kriebelde het om er meteen zelf in te vliegen. De kans om als freelancer bij MAC Cosmetics te kunnen werken heb ik dan ook zonder enige twijfel gegrepen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en producten (en ik garandeer je, ik test echt ALLES uit!)

.

Elke opdracht is een nieuwe uitdaging. Of het nu gaat over een eerste test voor bruidsmake-up, een workshop voor enkele vriendinnen of de make-up voor een fotoshoot, ik vind het telkens belangrijk om naar het mooiste resultaat te streven. Naturel, partylook, rode lippen, smokey eyes of een strakke eyeliner. Alles kan en alles mag.”

yoniWAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?
Wij zijn overtuigd van haar kunnen! Jullie? Winnen kan je simpelweg door de facebookpagina van Yoni te liken en ons (Instagram, Facebook, website) te laten weten wat jullie graag willen leren van onze make-up artist. Succes!

*Deelnemen kan tot zondag 3 juli. De winnaar maken we bekend op maandag 4 juli op onze Facebook pagina.

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

2 reacties op “MONYAY GIVEAWAY: Win een private make-up workshop!!!”

 1. Charlotte zegt:

  Een tijdje geleden kwam ik op het Instagram-profiel van Yoni terecht. Ik scrolde wat door haar foto’s heen en was meteen verkocht. Ze is een steengoede make up-artist waar ik nog veel van kan leren. Hoe trek je het perfecte lijntje boven je oog? Hoe breng ik oogschaduw het best aan? En hoe maak ik in godsnaam smokey eyes zonder er meteen als een zombie uit te zien? Hopelijk kan zij mij het binnenkort allemaal tonen!

 2. […] make-up workshop door make-up artist Yoni Baeyens!  Jullie kennen haar misschien al van onze MonYAY give away een tijdje terug. Sunnies Femke en Kim nodigden hun vriendinnen uit en hebben deze workshop voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?