Hello Sunshine

MONYAY GIVEAWAY: WIN EEN MOVIE PACK

4 juli 2016

MONYAY TIME! De wereld kan een extra portie geluk gebruiken op een maandag! Daarom willen we op deze moeilijke dag graag iemand in de bloemetjes zetten, one monday at a time! Iedere week verrassen we onze lezers graag met een leuke giveaway – groot of klein – en maken we iemands maandag graag een pak aangenamer!

monyay

Omdat er momenteel niet erg veel ‘sunshine’ is, omdat iedereen een girl’s night out verdient en omdat er niets mis is met ‘Finding Dory’ te willen zien (ook als je ouder bent dan 10), geven wij deze MonYAY 2 bioscoop tickets en een pakket met super lekkere popcorn weg! Bel dus je vriendin, maak 2 porties popcorn (want zelfgemaakte snacks de bioscoop binnensmokkelen is des te spannender) en off you go!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?
Deze week maken we het jullie heel erg gemakkelijk! Tag gewoon een vriendin in onze instagram of facebook post. Uiteraard mag je je liefste vriendin ook laten weten wat haar zo cool én geweldig maakt en waarom ze een night out met je verdient!

*Deelnemen kan tot zondag 10 juli. De winnaar maken we bekend op maandag 11 juli op onze facebook pagina.

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?