Hello Sunshine

FEMKE & MARTA’S FESTIVAL LOOK & VERITAS MONYAY

11 juli 2016

1Of het nu Pukkelpop, Dour, Lokerse Feesten of ‘wat dan ook’ geworden is voor jullie, iedere zomer is het een spelletje ‘iene-miene-mutte’ om te kiezen welke festivals er op ieders zomerplanning komen te staan. Dit jaar is het zeker niet anders!

Ook al hebben we het dit jaar wat drukker dan anders (‘Hello baby!’ (Marta) & ‘Hi self-employment!’ (Femke)), toch proberen we ‘tussen de soep en de patatten’ hier en daar een festivalletje mee te pikken. En daar horen uiteraard de bijpassende outfits bij!

5C34 We sloegen met Veritas de handen in elkaar en kozen onze toppertjes uit hun ‘festival collectie’! (#veritasfestivalfever) Marta is gegaan voor een vrolijke etnische haarband, een rain jacket met pijltjes en heeft haar jeans hemd gepimpt met een super ‘cute’ strijkapplicatie. (ook andere leuke applicaties zijn beschikbaar, zoals ananassen, cactussen en ander leuks!) Femke prefereerde haar ‘usual’ black & white outfit en koos ervoor om de zon te weren met een coole baseballpet en om haar essentials op te bergen in een buidelzakje met etnische print. De opvallende ‘gold shoe lashes’ geven haar outfit net dat tikkeltje meer!
Uiteraard konden bij beide dames de gold temporary tattoos – voor wat extra bling-bling – niet ontbreken!

267Last but not least mogen we 1 paar zilveren en 1 paar gouden ‘shoe lashes’ cadeau geven!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?
• Like de Veritas & Hello Sunshine facebook pagina
• Vertel onder onze facebook of instagram post op welk festival je graag met de ‘shoe lashes’ wil gaan pronken en of je voor zilver of goud gaat!

*Deelnemen kan tot zondag 17 juli. De winnaar maken we bekend op maandag 18 juli op onze facebook pagina

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?