Hello Sunshine

MONYAY: INSTAX MINI POLAROID ALBUM

18 juli 2016

002-22-2 copyNeem jij tijdens de vakantie ook hopeloos veel kiekjes en vooral polaroids? Bij ‘Hello Sunshine’ zijn we échte ‘Instax Mini‘ freaks en of je ze nu print of – op de ‘oldskool’ manier – met de camera neemt, leuke herinneringen horen ook mooi gepresenteerd te worden. We mogen dan ook 2 lezers verwennen met een leuk ‘Pink Instax Mini Album‘ van ‘2NUL‘!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?
Vertel onder onze facebook of instagram post welke leuke polaroids (een reis, een fijne gelegenheid,…) je graag gebundeld wil zien in je ‘Instax Mini Album’. (Foto’s zijn uiteraard welkom. Yes, we’re curious like that!)

*Deelnemen kan tot zondag 24 juli. De winnaar maken we bekend op maandag 25 juli op onze facebook pagina.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?