Hello Sunshine

A fabulous sunday with ‘the girls’ – deel 1

22 juli 2016

Jullie kennen allemaal die Tupperware bijeenkomsten wel waar iedereen zit te kletsen en eigenlijk niet gehoord heeft welk potje er nu WEL in de microgolf mag…. Of een namiddag upperdaren met de vriendinnen met veel oooooo’s en waaaw’s met als resultaat een paar nieuwe peperdure lingeriesetjes. Tijd voor iets nieuws! Wij waren dus heel aangenaam verrast toen we uitgenodigd werden voor… een private make-up workshop door make-up artist Yoni Baeyens!  Jullie kennen haar misschien al van onze MonYAY give away een tijdje terug. Sunnies Femke en Kim nodigden hun vriendinnen uit en hebben deze workshop voor ons uitgestest.

  -24 6     10

Femke: “Onze workshop ging door op een zondagnamiddag in de studio van Yoni. Haar studio is de ideale locatie voor een gezellige meidennamiddag met make- up tips en tricks.”

Kim: “We kregen elk onze tools (borstels, watjes, spiegeltje,…) om onszelf te transformeren tot een echte diva. Yoni vertelt ons stap voor stap hoe we bepaalde looks kunnen uitproberen. Elk om beurt mogen we vooraan plaatsnemen op de kruk en wordt onze look stap voor stap opgebouwd. Op onze face chart schrijven we gretig alle producten, merken en nummers op die we gebruiken. Zo kunnen we thuis ongegeneerd experimenteren zonder dat iemand meekijkt.”

Femke: “Omdat wij leken zijn hebben we wel 101 vragen, maar daar weet Yoni wel raad mee. Gelukkig maar, want de juiste hoeveelheid concealer aanbrengen blijkt nog niet zo vanzelfsprekend! Maar eind goed al goed, met de hulp en tips van Yoni zijn we tot een mooi resultaat gekomen! (vinden wij toch 😉 )


-32131

123 Willen jij en je vriendinnen graag zo’n workshop meemaken, surf dan nu naar de website van Yoni voor meer info! Of het nu gaat om een bachelorparty, een meiden-onderonsje of gewoon heb je gewoon zin in een make over, fun verzekerd!

Kim: “Misschien nog een tip: Bespreek met je vriendinnen een thema, zoek een leuke locatie en boek een fotograaf. Door de skills van een make-up artist te combineren met een goede fotograaf, hou je er ineens ook prachtige foto’s aan over van jezelf en je vriendinnen!”

Door de nauwe samenwerking tussen Yoni  en Femke kan je de twee heel makkelijk combineren.
Bekijk op zaterdag het tweede deel van de ‘fabulous sunday’, nl. de fotoshoot!

Fotografie: Femke Leemans

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deze levensgenieter heeft een eclectische stijl en happy mindset. Haar wagen- en zeeziekte houden haar niet tegen om avontuurlijke roadtrips in Scandinavië en Ijsland te beleven. Die Scandinavische invloeden vormen de basis voor haar interior & gift store.

Eén reactie op “A fabulous sunday with ‘the girls’ – deel 1”

 1. […] onze ‘fabulous sunday’ (lees hier deel 1) vonden we het een ideaal moment om met mooi opgemaakte gezichtjes (thank you, Yoni!) een heuse […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?