Hello Sunshine

6 snelle zomerkapsels voor beach babes

27 juli 2016

1Heerlijk zo’n dagje zon, zee en strand! Maar helaas ook niet altijd even makkelijk om een leuk kapsel te bedenken. Met deze 6 kapsels ben je in 5 minuten beach proof!

hairstyles-1 1. DE HOGE STAART
Niets zo makkelijk als dit kapsel. Kam eerst je haar goed door om knopen en bulten te vermijden en gebruik een stevige elastiek die je haar goed bij elkaar houdt.
Tip: hoe hoger je staart, hoe smaller je gezicht lijkt.

hairstyles-2 2. DE HOGE KNOT
Voor dit kapsel kan je vanuit de hoge staart vertrekken. Je hebt hier twee opties, ofwel maak je gebruik van een donut (niet de eetbare :p) ofwel draai je jouw staart een paar keer rond de elastiek. Bij beiden steek je de knot achteraf vast met enkele schuifspeldjes.
Je kan gaan voor een losse knot door niet te veel speldjes te gebruiken en het haar in de knot een beetje los te trekken nadat je het hebt vastgespeld. Dit geeft je knot meteen ook een pak meer volume. Wil je een mooie strakke knot, ga dan helemaal wild met de speldjes.

hairstyles-3 3. DE TWIST
Wie wel houdt van losse lokken maar geen plukken in het gezicht wil, kan kiezen voor dit kapsel. Neem een grote lok bovenaan en blijf deze ronddraaien tot je ze opzij kan vast spelden. Hang de rest van je haar er een beetje over zodat de speldjes verborgen zitten.

hairstyles-4 4. INVLECHTEN
Een variant op het vorige kapsel. In plaats van de twist, ga je hier voor invlechten. Het vraagt enige oefening, maar zodra je het onder de knie hebt, neemt het maar een paar minuten in beslag.
Je begint te vlechten zoals bij een gewone vlecht, maar na twee knopen neem je steeds een stukje haar bij elke lok die je gaat vlechten. Opnieuw vastspelden en de rest van het haar er een beetje over hangen.
Als je voor een lossere look wil gaan, kan je steeds een lok los laten hangen vooraan.

hairstyles5 5. INVLECHTEN + LAGE KNOT
Voor dit kapsel volg je alle stappen van het voorgaande. Alleen ga je hier de vlecht helemaal maken. Wanneer je onderaan het hoofd komt, stop je met invlechten en maak je de vlecht gewoon vast met een klein elastiekje. Daarna maak je een lage staart met het overgebleven haar en de vlecht. Dan kun je weer kiezen voor een donut of het haar ronddraaien rond de elastiek. Vastzetten met speldjes en klaar!

hairstyles7 6. DE HALVE KNOT
Dit kapsel was waarschijnlijk een van de meest populaire het afgelopen jaar en blijft ook deze zomer nog meespelen. Ook voor dit kapsel bestaat er de perfecte donut.
Je maakt eerst een halve staart, liefst hoog op je hoofd. Daarna schuif je de donut over de staart, draai het haar er rond en steek vast met speldjes. Veel makkelijker dan dit kan niet!

 Post zeker foto’s van de kapsels die jullie uitproberen en vergeet ons niet te taggen zodat we mee kunnen genieten van jullie leuke strandmomentjes! Happy summer!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Voor Carina begint de dag pas echt als er koffie aan te pas komt. Thuis is ze het enige meisje in een nest vol mannen maar dat vindt ze stiekem alleen maar geweldig. Moest het mogelijk zijn, zou ze overleven op enkel pizza en sushi voor de rest van haar dagen.

Eén reactie op “6 snelle zomerkapsels voor beach babes”

 1. Sylvie zegt:

  😀 😀 😀 Ook dagelijkse haar inspiratie dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?