Hello Sunshine

MONYAY GIVEAWAY: make-up make-over DOOR SYLVIE VERHASSEL

1 augustus 2016

hellosunshine1 copy hellosunshine3Voor deze MONYAY giveaway kunnen we jullie extra verwennen met een geweldige make-up make-over. We laten het woord aan Sylvie Verhassel!

Hi, ik ben Sylvie, make-up artieste en docente in de visagie.
Make-up is altijd mijn passie geweest, je kan bij mij persoonlijk in mijn make-up studio terecht. Mijn specialisatie is bruidsmake-up, al sinds de eerste dag van mijn poeder-carrière ben ik hierdoor gepassioneerd. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om al mijn bruiden de ultieme beauty ervaring te geven en ervoor te zorgen dat ze stralen op hun belangrijkste dag! Ook de dames van de suite passeren graag langs mijn borstels. Geen trouw zonder vrijgezellen natuurlijk, dus wat is er leuker dan een make-up party onder vriendinnen? Hiervoor kom ik ook graag op locatie! Je moet natuurlijk niet trouwen om door mijn blending techieken onder handen genomen te worden. Je kan bij mij ook terecht als je naar een feestje moet, voor een workshop (alleen of in groep) of persoonlijke make-up advies.

Ik geef eveneens al enkele jaren les in de beautyschool Il Senso Beauty & Nails te Beervelde. Hier werken wij met een Duits topmerk, namelijk Y/our make-up & skincare. Samen met Il Senso is het ons doel Y/our op de Belgische beauty kaart te zetten. Dit veelzijdige merk is perfect voor pro artiesten maar ook voor eigen dagdagelijks gebruik!

Ikzelf neem de afdeling visagie voor mijn rekening en train all round make-up artiesten. Je kan als schoonheidsspecialiste of visagiste ook kleinere modules volgen als opfrissing van je skills! (Kijk ook zeker eens verder op de website www.ilsenso.be naar de talloze coole beauty opleidingen!!)

hellosunshine4hellosunshine5

Samen met Il Senso Beauty & Nails geven wij een Y/our make-up make-over weg! De winnaar krijgt een make-up sessie bij mij in de beautyschool en krijgt na afloop een driedelig oogschaduw palette van Y/our mee naar huis! How great is that!? Ik ben zeer benieuwd naar wie er in mijn make-up stoel komt te zitten!

WAT MOET JE NU JUIST ALLEMAAL DOEN OM KANS TE MAKEN?
Like/volg de facebook pagina + Instagram van Sylvie Verhassel Make-up & Bridal artist en Y/our make-up & skin care Belgium. Vergeet ook niet onze facebook post van deze giveaway te sharen. Help ons Y/our op de kaart te zetten, want het is een geweldig make-up merk dat alle vrouwen moeten kennen! 😉

*Deelnemen kan tot zondag 7 augustus. De winnaar maken we bekend op maandag 8 augustus op onze facebook pagina.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?