Hello Sunshine

When Sporty Spice meets the ‘Healthbox’

3 augustus 2016

1ABegin 2016 had ik mezelf slechts één goede voornemen voorgeschreven, namelijk: ik moet en zal een gezondere levensstijl aanmeten met meer sport en healthy food!

Jullie hebben het misschien zelf al mogen ondervinden: samenwonen met de liefde van je leven, veel etentjes, gezellige familiefeesten en all-in vakanties later, en dan sta je daar plots op de weegschaal met 6 kilo’s meer en love handles die toch misschien iets teveel ‘love’ massa tonen.

De voorbije 3 jaar heb ik dit dan ook mogen meemaken en daarom begon mijn missie naar een strakker lichaam en gezonder geest! Tal van diëten en sport schema’s heb ik dan ondertussen mogen uitproberen, waarvan het ene wat succesvoller dan het andere (meer hierover in mijn toekomstige blogposts).

Ondertussen ben ik er toch in geslaagd 5 kilo te verliezen en weer een maatje kleiner te geraken, zonder mij hiervoor te moeten uithongeren of een etentje te moeten afslaan met vrienden.

Toch ben ik altijd benieuwd naar de nieuwste trends op vlak van sport en gezondheid, want geef toe – Practice makes perfect! Daarom was ik heel blij om de ‘Healthbox’ te mogen ontdekken en voor jullie uit te testen!

5AHealthbox – hoe werkt het?
De Healthbox is een gezonde lifestyle pakket die je maandelijks toegestuurd kan krijgen en bevat een 7 tot 8-tal producten die bijdragen tot een gezonder leven, waaronder healthy snacks, multivitaminen, leuke sports gadgets, workout schema’s, natuurlijke huidverzorging en veel meer! Voor een vast bedrag per maand wordt dit aan jouw deur geleverd en krijg je zo steeds nieuwe dingen om te ontdekken.

Let’s do this! – review Healthbox:
Zo ontving ik de Healthbox de afgelopen week, dit keer samengesteld door de Nederlandse fitness-goeroe Fajah Lourens! Fajah is voornamelijk bekend door haar ‘MyKillerBodyMotivation’ workout video’s en haar boek ‘Slank in 12 weken’. Daarom was ik dan ook heel erg benieuwd naar wat zij allemaal voor stond en wat er in de box zat.

2A Inhoud:
‘8-minute workout’ oefenschema van Fajah Louren
Faya Cellulite Cup
Kneipp – massage olie-set in lavendel & ylang-ylang
Faya Jumping Rope
Blackroll Mini
Squalan – Pure facial oil
Sportbay – Fitness Elastieken set
Body&Fit Giftcard ter waarde van €10 (bodyenfitshop.nl)
Orthica – Multi 4 All / Magnesium-400 / Fish EPA supplementen

7 My favourites:
Na een klein weekje dit te hebben uitgetest, waren er een aantal favorieten uit de doos gekomen. Zo was ik aangenaam verrast door de ‘Blackroll Mini’ , een harde kleurrijke schuimrolletje waarmee je tal van post-workout oefeningen kan doen om jouw – ondertussen toch wel afgezien – spieren na de training te masseren en te ontspannen. Deze klein rolletje zorgde voor meer ontspannen spieren / minder stijfheid de volgende dag en door zijn compactheid kan ik dit heel gemakkelijk meenemen in mijn reiskoffer! Neem zeker ook een kijkje op hun website, www.blackroll.com, voor meer tips en oefeningen.

Mijn tweede favoriete item is wel het springtouw by Faya! Het touw ligt goed, is slank van vorm en gemakkelijk aan te passen op maat. Dit in combinatie met de ‘8-minute workout’ schema en de fitness elastieken van Sportbay, zorgde het voor een HIIT (High Intensity Interval Training), waardoor ik mijn spieren en mijn vetverbranding lang daarna nog kon voelen werken, heerlijk! Tip, is om dit best buiten te doen in de tuin / terras of ergens waar je veel plaats hebt, zodat je geliefkoosde vaas er niet aan mag geloven!

Ten slotte vond ik wel de ‘Cellulite Cup’ ook een leuk product om mijn billen langzaam aan te masseren na de training, want net als vele vrouwen ben ik zeker geen fan van sinaasappel huid en dit cup draagt dan ook bij tot een gladder uitstraling! Na een weekje zie ik toch een kleine verbetering, maar ik moet dit toch wat verder uittesten om tot een grondiger review te komen (will keep you posted!).

Conclusie:
Dankzij de ‘Healthbox’ heb ik toch zo een aantal leuke producten en oefeningen mogen ontdekken die ik zeker wil verder gebruiken / doen in mijn dagelijkse levensstijl. Naast de producten zaten er ook wat informatieve brochures, wat ook interessant leek om beter te begrijpen hoe je je spieren / lichaam moet onderhouden en de lichaamsverzorging staaltjes zorgden voor een leuk extra na het sporten! Ik ben alvast benieuwd naar wat de volgende edities van de Healthbox zullen brengen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Eén reactie op “When Sporty Spice meets the ‘Healthbox’”

 1. […] onze Sporty Spice Pearl aan het werk heeft gezien in haar laatste health & fitness blogpost, heeft al kennis mogen maken met Healthbox – een exclusieve box met mooie healthy producten. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?