Hello Sunshine

MONYAY GIVE AWAY: EEN YUMMIE GRANOLA PAKKET VAN FLOOM

15 augustus 2016

Al die picture-perfect ontbijtjes op Instagram, het geeft ons ook goesting om eens wat specialere combo’s uit te proberen. Jullie ook? We maken het je deze week makkelijk want Julie van Floom geeft een granola pakket met 3 combo’s weg. Aan jou de keuze welke je het liefst wil proberen!

Monyay(1)MAAR WIE OF WAT IS FLOOM EIGENLIJK?

Na een job als projectmanager bij een Amerikaanse multinational en freelancer in de voedingssector was het voor Julie heel duidelijk: haar roeping lag bij een eigen zaak in food. Et voilà: in 2014 werd FLOOM geboren.

“We want to be your daily dose of happiness to kickstart your day”

“Floom is ontstaan uit een liefde voor lekkere en eerlijke voeding die smaakt alsof je ze zelf gemaakt hebt en dat is nog steeds waar we elke dag opnieuw naar streven. Vol liefde en passie zorgen wij voor lekkere, gezonde, 100% biologische en huisgemaakte muesli en granola boordevol gedroogd fruit, noten, zaden en granen. Onze producten zijn simpel, eerlijk en lekker als ontbijt, snelle snack of om te verwerken in je eigen baksels, salades, …”

Voor FLOOM staan authenticiteit, gezondheid en kwaliteit centraal. Geen granola’s bomvol suiker, maar echt een gepassioneerde zaakvoerster die zélf je zakje granola gevuld heeft. Daarom werkt Floom enkel met verse, onbewerkte, natuurlijke en 100% biologisch ingrediënten die je lichaam de vitamines en mineralen geven om vol energie de dag door te komen.

Floom_RizonParein(1)Wat eerst begon als een éénmanszaak in het atelier in de garage van haar ouders, groeide uit tot een heuse (online) onderneming. FLOOM is granola, maar FLOOM is veel meer dan dat! Wij geloven dat goed leven hand in hand gaat met goed eten. Goed en gezond eten, dat maakt je simpelweg gelukkig. Maar goed eten, wat is dat dan? Het antwoord is niet moeilijk: goed eten is waar jij gelukkig van wordt. Of het nu quality time en hapjes met de vrienden is, rustig genieten met je geliefde of een uitgebreide brunch met je familie, goed eten is altijd een moment van geluk.

WAT MOET JE NU JUIST ALLEMAAL DOEN OM KANS TE MAKEN?

Like/volg de facebook pagina + Instagram van Floom. Vertel onder onze facebook of instagram post van deze giveaway welke 3 Floom Granola’s jij graag wil proberen. Alle combo’s vind je hier (http://www.floom.be/products/)

*Deelnemen kan tot zondag 21 augustus. De winnaar maken we bekend op maandag 22 augustus op onze facebook pagina.

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Eén reactie op “MONYAY GIVE AWAY: EEN YUMMIE GRANOLA PAKKET VAN FLOOM”

 1. […] tijdje geleden deden we een Floom Monyay, met vele yummie granola’s. Ideaal als je net als ik meestal te lui bent om zelf je granola te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?