Hello Sunshine

Zelfgemaakt ijs met maar 2 ingrediënten!

24 augustus 2016

marta happy heart ice cream

The best time for ice cream is ALWAYS, maar vooral op een hete dag zoals vandaag! Ik moet toegeven dat ik met dit weer eigenlijk de hele dag enkel ijsjes zou kunnen eten (en dat zal ik ook eens een keer écht proberen, wie doet mee?). Ik hou wel van gezonde ijsjes en dit recept is pure magie omdat je maar 2 (voor de true chocolate addicts) ingrediënten nodig hebt en slechts na enkele minuten het lekkerste ijsje kan maken! You can thank me later!

BANANENIJS MET PINDAKAAS

Nodig: 

2 hele rijpe bananen
1 eetlepel pindakaas
1 eetlepel chocoladedruppels

Zo gemaakt:

Pel de bananen en snij ze in stukjes. Zet de stukjes banaan in de diepvriezer gedurende tenmiste 4 uur. Voeg vervolgens de bevroren bananenstukjes en pindakaas samen in een blender of keukenmachine en let the magic happen (= laat alles draaien tot het mengsel lekker romig is). Je kan trouwens ook de staafmixer gebruiken! Doe er wat chocoladedruppels bij, meng alles goed en je hebt een heerlijk en gezond ijsje! YUM!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Marta is een pathologische hummus-eter die dagelijks hydrateert met groene thee, zelfgemaakte limonade en soy iced latte. Deze kersverse mama vindt haar life toch nog fabulous al is het vol met kakapampers en slapeloze nachten! Na twee kookboeken, ‘Fourplay’ en ‘Limonade’, is ze nu toe aan haar derde boek, ‘DIY Baby’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?