Hello Sunshine

MONYAY: WIN EEN ‘FREE SPIRIT’ SHOOT

5 september 2016

Heel wat vrouwen zijn erg kritisch voor zichzelf en hebben het gevoel niet te voldoen aan het ideaalbeeld dat heel wat magazines & andere media hen wil voorschotelen. Het streven naar perfectie kan een heuse struggle zijn en wij zijn er uiteraard graag voor de vrouw om hen wat liever te laten zijn voor zichzelf en hun lijf, want trust us… ‘you’re enough’!

11COnze sunnie Femke is fotografe en geeft deze maandag een ‘free spirit’ photoshoot weg. Dit om jezelf en je lichaam te vieren om hoe die nu is. (Neen hoor… je moet niet op dieet, je litteken hoeft geen spelbreker te zijn of je zwangerschapsbuikje is ook geen reden tot uitstel) Samen gaan jij & Femke op zoek naar je ‘pure zelf’ in moeder natuur. Laat je ware zelf schitteren en omarm jezelf zoals je bent. Lees hier meer over hoe je jezelf kan voorbereiden op deze shoot.

1BWAT MOET JE NU JUIST ALLEMAAL DOEN OM KANS TE MAKEN?

Volg de Instagram & Facebook pagina van Femke en vertel onder onze facebook of instagram post op welke originele locatie je deze shoot wil laten doorgaan, samen met een leuke foto van jezelf.

*Deelnemen kan tot zondag 11 september. De winnaar maken we bekend op maandag 12 september op onze facebook pagina.

61A

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Eén reactie op “MONYAY: WIN EEN ‘FREE SPIRIT’ SHOOT”

 1. […] Indri was de gelukkige Monyay winnaar van de ‘Free Spirit Shoot‘ door mezelf. Het was een plezier om haar voor de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?