Hello Sunshine

When Elisa Lee & Japan meet: ‘Sakura Collection’

6 september 2016

Wie mij goed kent of al een tijdje mijn IG-blog @urbanvines volgt, weet dat ik naast reizen en design een ‘major crush’ heb op juwelen! Ja, je mag het gerust een jewellery addiction noemen! Daarom stel ik met heel veel plezier aan jullie voor, my absolute favourite jewellery design brand: Elisa Lee!

Elisa Lee staat voor prachtige juwelen met een strakke vormgeving, kleur en ambachtelijke uitvoering. De collecties worden dan ook met heel wat zorg in eigen land vervaardigd en gepresenteerd door een topteam van dames onder de drijvende kracht en talent van juwelen ontwerpster & glaskunstenaar, Elisabeth Leenknegt.

Elisabeth Leenknegt2 Keer op keer ben ik onder de indruk van haar nieuwste creaties and believe me, once you start shopping, you can’t stop! Ondertussen heb ik dan ook al enkele eyecatchers van Elisa Lee met trots aan mijn eigen privé collectie mogen toevoegen. Daarom was ik heel enthousiast toen ik vernam dat ‘Hello Sunshine’ werd uitverkoren om als eerste te mogen aankondigen dat Elisa Lee heel binnenkort, zowel in Gent als in Ronse, haar nieuwste collectie zal lanceren, genaamd: Sakura.

De Sakura collectie verwijst naar bloeiende kersenbloesems. Iedere bloem, elk moment is een nieuw begin. Concepten uit de Japanse filosofie, zoals mono no aware, vormden het uitgangspunt voor Elisabeth Leenknegt. Ze tonen ons hoe we kunnen focussen op het hier en nu en hoe we elk moment kunnen appreciëren. De collectie draait om genieten van de tijdelijke schoonheid van vallende bloesems, maar tegelijkertijd ook beseffen en aanvaarden dat deze prachtige momenten voorbij gaan in een zucht.

Elisabeth Leenknegt creëerde in deze collectie een wereld van puurheid voor de wilde, bloeiende vrouw die in ons allemaal schuilt. De juwelen uit deze collectie zijn ontworpen in zachte pasteltinten en uitgepuurde vormen. Het roze goud verwijst naar de kersenbloesems, terwijl de reflecties in het vlakke glas de vluchtigheid van het leven benadrukken. Elisabeth schept een pure, laid-back sfeer door voor de stuks namen te gebruiken als shiro, wat onaangetast betekent, of yugen, dat staat voor het subtiele bewustzijn van het universum. Een heldere, zinvolle belevenis van luxe is het resultaat.

En lucky me, want hier kan ik jullie alvast een sneak peek geven van enkele van mijn favoriete stukken uit de collectie : de ‘Sakura’ earrings, ‘Sakura’ pendant en ‘Yugen’ ring.

HS2 Good news voor onze ‘Hello Sunshine’ lezeressen, want jullie krijgen 10% korting op Elisa Lee’s gehele collectie wanneer je een bestelling plaatst bij hen tijdens de lanceringsdagen van de Sakura collectie in Gent & Ronse! Vermeldt het codewoord ‘HELLO SUNSHINE’ bij het plaatsen van jouw bestelling en klaar is kees! Een extra reden dus om jouw lievelingsstuk te shoppen en de nieuwe collectie te komen ontdekken met een hapje en een drankje! See you there!?

Data & info lanceringsdagen – Elisa Lee x Sakura collectie:

 • 17 Sept. 2016 – Locatie: Elisa Lee Shop & Gallery, Hoogpoort 33, 9000 Gent – Openingsuren: 11u – 18u
 • Zat. 24 & Zo. 25 Sept. 2016 – Locatie: Atelier Elisa Lee, Fostierlaan 10, 9600 Ronse – Openingsuren: 10u30 – 17u30

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hello Sunshine is een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen die originele én volledig homemade content brengen rond food, diy, reizen, home decor, stijl, gezondheid & zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Follow Us

 • About Us

  DavidKaba-HS-BitchesLoveBrunch-001

  Hello there you lovely person you! Welkom bij Hello Sunshine, een creatief lifestyle platform voor en door positieve vrouwen.

  Read More

 • Meet the team

  HS Team

  Who runs the world? GIRLS! Leer hier onze te gekke girl gang kennen!

  Meet the team

 • Newsletter

  Would you like to subscribe to our newsletter and receive all extra features?